ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Η Τσανακλίδου στα «τρολάκια της ΝΔ»: Ηρεμήστε λιγάκι

Χωρίς να φοβάται και χωρίς να υπολογίζει αντιδράσεις, η Τάνια Τσανακλίδου βγήκε να μιλήσει για όσα ζουν οι καλλιτέχνες το τελευταίο διάστημα και ειδικά την αδιαφορία της κυβέρνησης απέναντί τους.
«Με τις εκάστοτε εξουσίες ποτέ δεν τα πήγα καλά και πάντοτε κρατούσα αποστάσεις, γι αυτό και δεν θα μπω στη λογική να παρακαλέσω για βοηθήματα και ελεημοσύνες. Ενα..
σύγχρονο, δημοκρατικό κράτος οφείλει να μεριμνά για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες του κάθε φορά που κινδυνεύει η ζωή μας και η επιβίωσή μας, όταν, μάλιστα, το ίδιο το κράτος αναστέλλει όλες τις επαγγελματικές μας δραστηριοτητες».
Και συνεχίζει η αγαπημένη Τάνια ακόμα πιο επιθετικά: «Δεν περίμενα τίποτε καλύτερο απ την δράκα απατεώνων που μας κυβερνά. Να ξέρουν όμως ότι τους περιμένουμε στην κάλπη κι εκεί θα καταλάβουν μια για πάντα το πως αντιλαμβανόμαστε την ατομική και συλλογική ευθύνη. Οψόμεθα, κύριοι».
Εννοείται πως η ανάρτηση προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, ειδικά στα social media. Η Τάνια Τσανακλίδου απάντησε στα, όπως τα λέει, «τρολάκια της ΝΔ». «Ηρεμήστε λιγάκι» τους λέει, «τραβάτε να φιμώσετε ανθρώπους του χεριού σας. Δεν θα συστηθώ τώρα σε κανέναν».
Δεν είναι βέβαια μόνο η Τσανακλίδου που έχει ξεσηκωθεί από το ελληνικό τραγούδι. Το σύνολο αυτού βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα. Δεν ξέρω μόνο για την Αλκηστη Πρωτοψάλτη για να είμαι ειλικρινής. Να βγει ξανά με το φορτηγό την Κυριακή που τελειώνει η καραντίνα να μας ψυχαγωγήσει και να περάσει και από το υπουργείο Πολιτισμού να τραγουδήσει τα ωραία της λαϊκά στην εξαφανισμένη Λίνα Μενδώνη.
Δ. Κανελλόπουλος / ΕφΣυν