ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Καμπουράκης: Σε βαριέμαι πια ρε Παύλο. Πολύ όμως

Με ένα υστερόγραφο στο σημερινό του κείμενο στο liberal απάντησε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης στον πρώην υπουργό και συμπατριώτη του Παύλο Πολάκη που του είχε ασκήσει κριτική σε υψηλούς τόνους (δείτε ΕΔΩ) με αφορμή άρθρο του κατά του Αλέξη Τσίπρα.
«Προς Παύλο Πολάκη. Αγαπητέ μου, πάψε επιτέλους να ασχολείσαι μαζί μου και να με σχολιάζεις ή να με βρίζεις στις αναρτήσεις σου. Δεν..
πρόκειται να σου απαντήσω ποτέ, ό,τι και να γράψεις. Σε βαριέμαι πια ρε Παύλο. Πολύ όμως», γράφει στο υστερόγραφό του ο Δ. Καμπουράκης που σημειωτέον δέχθηκε κριτικη και από τον Νίκο Καρανίκα (δείτε ΕΔΩ), σύμβουλο στο Μαξίμου επί ΣΥΡΙΖΑ. Αφορμή και για την επίθεση Καρανίκα που χαρακτηρίζει τον Καμπουράκη ως «Jukebox δημοσιογράφο» ήταν το ίδιο άρθρο του δημοσιογράφου για τον Τσίπρα το οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η λύση είναι τον Σεπτέμβριο μια ακόμα μάχη, για να ξεκινήσει με ανανεωμένη εντολή την πορεία στο δύσκολο πεδίο της ύφεσης. Δεν θα είναι μάχη αναβάπτισης του Κυριάκου, αυτή υπάρχει. Θα είναι η οριστική μάχη πολιτικής θανάτωσης της πιο τυχοδιωκτικής και αδίστακτης ηγετικής ομάδας που πέρασε από τον τόπο μεταπολιτευτικά. Της ομάδας του Αλέξη».