ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Πέθανε ο Γιώργος Πιαντές

Έφυγε από τη ζωή ο τεχνικός του ραδιοφώνου “Στο Κόκκινο”, Γιώργος Πιαντές, όπως έγινε γνωστό από την πρωινή εκπομπή του σταθμού με τον Νίκο Σβέρκο.
Με καταγωγή από το Ρωμανού Λήμνου ο Γιώργος Πιαντές πέθανε σε ηλικία 65 ετών μετά από γενναία και πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.
Ο Γιώργος Πιαντές ήταν η ψυχή των συγκεντρώσεων και των φεστιβάλ του ΣΥΡΙΖΑ και συνέβαλε τα
μέγιστα στο στήσιμο του ρ/σ Στο Κόκκινο.
Εντάχθηκε στην Αριστερά σε πολύ νεαρή ηλικία. Μέλος του ΚΚΕ και κατόπιν του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Πιαντές υπήρξε ένας από τους πιο ανιδιοτελείς και ακούραστους αγωνιστές του κόμματος. Οπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοινωσή του ο ρόλος του στην ίδρυση και την καθημερινή λειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο 105,5» ήταν καταλυτικός».
«Μέλος του Δ.Σ. της Left Media Α.Ε., πρόσφερε όλες τις δυνάμεις του και ήταν πάντοτε στην πρώτη γραμμή σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Και, βεβαίως, ήταν η ψυχή όλων των εκδηλώσεων και των φεστιβάλ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας του, φροντίζοντας με μεράκι την παραμικρή λεπτομέρεια που απαιτείται» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια  στη σύζυγό του, Βάσω, στα παιδιά του, Κώστα και Βασίλη και σε όλη την οικογένεια και τους οικείους του.