ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Αλήθεια, τι γίνεται πλέον με το κόστος της εκπομπής «10»;


Eρώτημα από το e-tetRadio

 Πάνε οι εποχές που η Ολγα Τρέμη έμπαινε (θυμάστε εκείνο το αρχικό τρείλερ;), με ύφος στο ραδιομέγαρο... Πάνε αυτά, άλλαξε το team της εκπομπής, ευτυχώς έμεινε ο Ηλίας Κανέλλης να λέει πράγματα που γοητεύουν υπουργούς και κυβερνητικά στελέχη.
Η εκπομπή έκανε 1-2% αν θυμάστε και θα κόστιζε, συνολικά, λίγο παρακάτω από 900 χιλιάδες ευρώ.  Αυτό ωστόσο το υπέρογκο..
κόστος αφορούσε μία άλλη εκπομπή, όχι αυτή που βλέπουμε τις τελευταίες εβδομάδες. Εκπομπή που γίνεται, τώρα, με πρόσωπα της ΕΡΤ όπως είναι π.χ. ο Φάνης Παπαθανασίου.
Το ερώτημα λοιπόν που απευθύνει το e-tetRadio προς τη Διοίκηση της ΕΡΤ είναι ένα και πρέπει να το απαντήσουν από την Αγία Παρασκευή, όταν φυσικά βρουν χρόνο από τους πανηγυρισμούς για την παλαιολιθική ΕΡΤFLIX: ισχύει ακόμα η παλιά σύμβαση; Τροποποιήθηκε μήπως; Παραμένει το κόστος της εκπομπής -που βλέπουμε κάθε βράδυ- στα 3.500 ευρώ ανά επεισόδιο;
- από το e-tetRadio