ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Ο Ταραντίνο αποκάλυψε ότι θα υπάρξει και τρίτο «Kill Bill»

Ο δημοφιλής σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο, λίγο καιρό μετά την προβολή του «Once upon a time in Hollywood», αποκάλυψε ότι θα ασχοληθεί με το πρότζεκτ του Kill Bill ετοιμάζοντας και τρίτη ταινία στο μέλλον.
Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό των ΗΠΑ, ο Ταραντίνο ανέφερε ότι η ιδέα για το γύρισμα του τρίτου Kill Bill μπήκε μετά από δείπνο που είχε με την πρωταγωνίστρια..
των δύο ταινιών, Ούμα Θέρμαν. Οι δυο τους τα είπαν σε γιαπωνέζικο εστιατόριο και εν ολίγοις προσπάθησαν να φτιάξουν, έστω και πρώιμα, το περιβάλλον μίας τρίτης ταινίας «Kill Bill».
«Λοιπόν, χθες το βράδυ έτυχε να βγω για φαγητό με την Ούμα Θέρμαν. Ήμασταν σε ένα πολύ cool γιαπωνέζικο εστιατόριο. Καυχιόταν για μένα κι εγώ καυχιόμουν για εκείνη. Ήταν μία υπέροχη νύχτα», ανέφερε ο Ταραντίνο, ο οποίος τόνισε ότι το πρότζεκτ αυτό βρίσκεται στο μυαλό του, καθώς έχει ως στόχο να δημιουργήσει κάτι εξαιρετικό για μία ηθοποιό όπως η Ούμα Θέρμαν.
Ωστόσο, όπως τόνισε, δεν πρόκειται να ασχοληθεί με το part III του «Kill Bill» μέσα στην επόμενη τριετία, διότι αυτήν την περίοδο ασχολείται με τη συγγραφή τηλεοπτικής σειράς...