ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Ν. Χατζηνικολάου: Να βγάλεις τον σκασμό Γιαννάκη

Oξύνεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στον δημοσιογράφο-εκδότη Νίκο Χατζηνικολάου, το αφεντικό του ΣΚΑΪ Γιάννη Αλαφούζου και τον διευθυνή της Καθημερινής Αλέξη Παπαχελά, με αφορμή τις αναφορές στο όνομα του Χατζηνικολάου από τα Μέσα του συγκροτήματος του Φαλήρου, για την υπόθεση Novartis. Οι αναφορές βασίζονταν σε έγγραφο του FBI (κατατέθηκε χθες στη Βουλή) που «εμφάνιζε» το αφεντικό του Real Group ως μεσάζοντα σε συναντήσεις του Φρουζή..
της Novartis με υπουργούς.
Mετά την ομοβροντία αναρτήσεων στο twitter o N. Xατζηνικολάου επανήλθε (το είχε άλλωστε προαναγγείλει) και επιτέθηκε, μέσα από τη σημερινή του εκπομπή στον Real FM, στον Γιάννη Αλαφούζο, απαντώντας και για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση Novartis.
«Kαι ο πλέον ηλίθιος καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να είσαι με τον Φρουζή και την ίδια ώρα να βάζεις πρωτοσέλιδα εναντίον του. Η Real News είχε αναδείξει το σκάνδαλο Novartis. Ο Φρουζής παραδέχτηκε πως με έχει δει μία φορά στα γραφεία της Real Group. Μόνο αμνήμονες λασπολόγοι δεν το θυμούνται» είπε χαρακτηριστικά ο Ν. Χατζηνικολάου και συνέχισε απευθυνόμενος προφανώς στον Γιάννη Αλαφούζο:
«Ο Γιαννάκης από το Νέο Φάληρο... νόμισε ότι βρήκε ευκαιτρία να λασπώσει εμένα και το Real. Kαμμιά άλλη εφημερίδα πλην της Καθημερινής και κανένας άλλος σταθμός πλην του ΣΚΑΪ δεν ασχολήθηκε με αυτό (το έγγραφο του FBI). Είναι πολύ χαμηλό το ηθικό σου ανάστημα για να με πιάνεις στο στόμα σου, να βγάλεις το σκασμό Γιαννάκη. Εμείς (το Real Group) πήραμε ψίχουλα, μόνο 30 χιλιάδες ευρώ ολόκληρο το χρόνο, σε ένα έτος με τζίρο 35 εκατομμύρια. Αντιθέτως έπαιζαν τα σποτάκια της Novartis κατά ριπάς στην εκπομπή του φίλτατου και καλού συναδέλφου Αρη Πορτοσάλτε».
O N. Xατζηνικολάου αναφέρθηκε και στον Αλέξη Παπαχελά και στο βιβλίο του για τον Μητσοτάκη αναφέροντας: «Ούτε μια λέξη βρε Αλέξη για το ποιος τον έριξε τον Μητσοτάκη; Ούτε μια ερώτηση;...»
Προηγουμένως ο Ν. Χατζηνικολάου είχε κάνει σχετικές αναρτήσεις στο twitter αφήνοντας αιχμές και κατά του διευθυντή της «Καθημερινής» Αλέξη Παπαχελά. Δείτε τα tweets: