ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Τσίπρας: Επικοινωνιακά σόου της κυβέρνησης...

...την ώρα που δεν ανανεώνει τις συμβάσεις 4.000 νέων επιστημόνων (ΒΙΝΤΕΟ)

Mε αντιπροσωπεία εργαζομένων του προγράμματος για 4.000 επιστήμονες 22-29 ετών, που υλοποίησε το Υπουργείο Εργασίας το 2018 και οι συμβάσεις των οποίων λήγουν τον Ιανουάριο συναντήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας.
"Η κυβέρνηση την ίδια ώρα που δεν ανανεώνει τις συμβάσεις..
των 4.000 επιστημόνων των οποίων οι συμβάσεις λήγουν τον Ιανουάριο του 2020, ανακοινώνει νέο πρόγραμμα για τον επαναπατρισμό 500 επιστημόνων" τόνισε ο Αλέξη Τσίπρας κατά τη συνάντηση.
  Σε σχετική ανάρτηση στα social media του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα αναφέρεται συγκεκριμένα:
«Σε ακόμα ένα ζήτημα η σημερινή κυβέρνηση επιδίδεται σε επικοινωνιακά σόου. Την ίδια ώρα που δεν ανανεώνει τις συμβάσεις των 4.000 επιστημόνων των οποίων οι συμβάσεις λήγουν τον Ιανουάριο του 2020, ανακοινώνει νέο πρόγραμμα για τον επαναπατρισμό 500 επιστημόνων, ενώ έχει αποφασίσει να μειώσει τα κονδύλια στον ΟΑΕΔ ώστε να μην υπάρξει άλλο πρόγραμμα στο μέλλον.
Είναι εξοργιστική η μεγάλη αναντιστοιχία ανάμεσα στην πραγματικότητα και την επικοινωνία.
Παράλληλα έχει αποφασίσει να μειώσει τα κονδύλια στον ΟΑΕΔ ώστε να μην υπάρξει άλλο πρόγραμμα στο μέλλον. Είναι εξοργιστική η μεγάλη αναντιστοιχία ανάμεσα στη πραγματικότητα και την επικοινωνία».