ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Ο Αυτιάς αποφασίζει τώρα και για... Πρόεδρο Δημοκρατίας

«Για δες καιρό που διάλεξε», «είναι φοβερό αυτό το πράγμα», «έχουμε καταιγισμό τηλεφωνημάτων», «ο Καραμανλής είναι εθνικό κεφάλαιο».
Όχι δεν πρόκειται για δηλώσεις κάποιου τοπικού κομματάρχη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά για τοποθετήσεις σε ζωντανή μετάδοση του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Γιώργου Αυτιά, ο οποίος «έφριξε» πρωί πρωί διαβάζοντας το άρθρο..
του Κ. Σημίτη κατά του Κώστα Καραμανλή για τα ελληνοτουρκικά.
Ο γνωστός δημοσιογράφος-διασκεδαστής εξέφρασε τη διαφωνία του με την επίθεση του πρώην πρωθυπουργού αναφέροντας ότι σε μια στιγμή σύμπνοιας που πολιτικοί αρχηγοί και κόμματα στηρίζουν τις ενέργειες της κυβέρνησης «βγαίνει ο Κώστας Σημίτης» και επιτίθεται στον Κώστα Καραμανλή.
Καθώς περνούσε η ώρα στην τηλεοπτική του εκπομπή ο Γιώργος Αυτιάς έδειχνε να μην μπορεί να ξεπεράσει το κακό που τον βρήκε, οπότε, καθώς διάβαζε τα πρωτοσέλιδα και έφτασε σε εκείνο της εφημερίδας «Καρφί», είδε μπροστά του μία φωτογραφία με τους τρεις υποψήφιους για την Προεδρία της Δημοκρατίας που πρότεινε η Φώφη Γεννηματά (Σημίτης, Παπανδρέου, Βενιζέλος).
Εκεί δεν άντεξε, πήρε ένα στυλό, διέγραψε το πρόσωπο του Κώστα Σημίτη και αναφώνησε «Ξεχάστε τον αυτόν εδώ, δεν υπάρχει θέμα μετά τα όσα είπε για τον Καραμανλή».
Η τρίτη πράξη του δράματος του Γιώργου Αυτιά ήρθε όταν στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε ο Στέλιος Πέτσας (περίεργο που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εμφανίστηκε ΞΑΝΑ στον ΣΚΑΪ). Ο δημοσιογράφος ανέφερε «Δεχόμαστε καταιγισμό τηλεφωνημάτων. Ο Καραμανλής και η οικογένεια Καραμανλή είναι ένα σύμβολο, είναι εθνικό κεφάλαιο και η οικογένεια Μητσοτάκη τιμά την οικογένεια Καραμανλή» ζητώντας από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να πάρει θέση.
Ο Στέλιος Πέτσας, τουλάχιστον, δεν… τσίμπησε και περιορίστηκε στο να σχολιάσει ότι εκείνη την περίοδο δεν έφταιγαν οι ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά της τουρκικής κυβέρνησης. Πρόσθεσε, ακόμη, ότι δεν θέλει να σχολιάσει έναν πρώην πρωθυπουργό.

Σημ: Ο Κώστας Σημίτης με διευκρινιστική δήλωσή του «άδειασε» την εφημερίδα για τον τίτλο που έβαλε στο πρωτοσέλιδό της, οπότε αναμένουμε και νέα... παρέμβαση από τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ;

Χ.Κ. / efsyn