ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Η Γιάννα «ξήλωσε» 3 δημοσιογράφους του επιτελείου της

Ποιους θα πάρει στο γραφείο επικοινωνίας για το '21

Η Γιάννα Αγγελοπούλου πήρε το... γιαταγάνι και «καθάρισε» τέσσερις συνεργάτες της, οι οποίοι αποτελούσαν επί χρόνια το επικοινωνιακό της επιτελείο.
Όλα ξεκίνησαν μετά από την επιστροφή της Γιάννας Aγγελοπούλου από τις ΗΠΑ, και μετά το γεγονός πως παρότι τους κάλεσε σε σύσκεψη, την..
ανέβαλε και μετά από μια εβδομάδα τούς ανακοίνωσε την διακοπή της συνεργασίας τους. Οι τέσσερις συνεργάτες που «ξήλωσε» από το επιτελέιο της η Γιάννα είναι:
  • Τον Λευτέρη Κουσούλη, εμβληματική προσωπικότητα στον χώρο της Επικοινωνίας.
  • Τον Αντώνη Παπαγιαννίδη, δημοσιογράφο παλαίμαχο του οικονομικού ρεπορτάζ.
  • Τον Γιάννη Προβή, δημοσιογράφο και επί πολλά χρόνια συνεργάτη της.
  • Τον Φοίβο Καρζή, δημοσιογράφο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η επικεφαλής της οργάνωσης για τις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, θα πάρει στο γραφείο επικοινωνίας τον δημοσιογράφο Τάκη Καμπύλη - πρώην συνεργάτη του κ. Καμίνη - και το στέλεχος της διαφημιστικής αγοράς Βασίλη Ανδριανόπουλο.

Δήλωση Κουσούλη στο «Ποντίκι»

Ο επικοινωνιολόγος κ. Λευτέρης Κουσούλης επικοινώνησε με το «Ποντίκι» και δήλωσε για το θέμα: «Η διάσταση που έχει προκύψει, όπως με ακρίβεια περιγράφετε, είναι αποτέλεσμα μιας διαφωνίας βάθους για το νόημα και τη σημασία των 200 χρόνων. Κάτι που ούτε η κυβέρνηση φαίνεται να το κατανοεί».
- πηγή: topontiki.gr