ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Πέτρος Κωστόπουλος κατά Facebook και Instagram

Καταθέτει μήνυση και αγωγή 

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο Πέτρος Κωστόπουλος με την εμπλοκή του ονόματός του σε διαδικτυακή απάτη στα σόσιαλ μίντια που έχει να κάνει με κρυπτονομίσματα. Η συγκεκριμένη απάτη που χρησιμοποιεί το πρόσωπό του έπεσε στην αντίληψη του παρουσιαστή, ο οποίος έγινε έξαλλος.
Επιτήδειοι παρουσίασαν μέσω..
Facebook και Instagram δήθεν συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκάλυπτε πως κατάφερε να κερδίσει 2 με 3 εκατ. ευρώ, ενώ είχε πτωχεύσει. Και πως μάλιστα μοιράστηκε τον τρόπο με τον οποίο μπόρεσε να επανέλθει μετά από τη χρεοκοπία.
Ο παρουσιαστής έστειλε μήνυμα διαμαρτυρίας στις δύο εταιρείες, αλλά τελικά δεν κατάφερε να εμποδίσει τη διασπορά ψευδών ειδήσεων καθώς η συγκεκριμένη καμπάνια συνεχίζει να «τρέχει» στα σόσιαλ μίντια, κάτι που διαπίστωσε ο ίδιος την προηγούμενη βδομάδα. 
Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες του Φρ. Δρακοντίδη στο protothema.gr, ο Πέτρος Κωστόπουλος κατέθεσε μήνυση και αγωγή κατά των εταιριών Facebook και Instagram, τις οποίες θεωρεί υπεύθυνες για τον διασυρμό του.