ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Ο Μαλέλης και ο ακτιβισμός του πληκτρολογίου

Ο Σταμάτης Μαλέλης – ο δημοσιογράφος που εφάρμοσε την πράξη το μότο «Μην αφήνεις την αλήθεια να σου χαλάσει μία ωραία ιστορία»- αποφάσισε να θυμηθεί τα φοιτητικά του χρόνια. Τότε που ως αγωνιστής της Αριστεράς βρισκόταν στις επάλξεις, έκανε καταγγελίες και διαδήλωνε.
Όχι, ο κ. Μαλέλης δεν έφυγε από το Κίνημα Αλλαγής. Ούτε άρχισε να κατεβαίνει στους δρόμους. Απλά αποφάσισε να ασκήσει ακτιβισμό.. μέσω των social media. Επαναστάτης του πληκτρολογίου ένα πράγμα. Θέλετε και αποδείξεις; Τις τελευταίες ημέρες η κριτική που ασκεί στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι πιο… αριστερή και από αυτή που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ένας λόγος που θυμίζει περισσότερο στέλεχος οργάνωσης της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και όχι στέλεχος [μετεξέλιξης] κόμματος που έχει κυβερνήσει για δεκαετίες ολόκληρες τον τόπο. Μάλιστα, καταπιάνεται με όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας, από την αστυνομική καταστολή στα Εξάρχεια μέχρι το κοινωνικό μέρισμα που εξήγγειλε η κυβέρνηση και την ομιλία Σαμαρά στο συνέδριο της ΝΔ.

- διαβάστε τη συνέχεια στο newpost EΔΩ