ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Πυρ ομαδόν κατά του «αυτοκράτορα» Θεοδωρικάκου

Σχέσεις… οργής αναπτύσσονται μεταξύ δημοτικής αυτοδιοίκησης και υπουργείου Εσωτερικών. Σκληρή κριτική για πρόσφατους χειρισμούς του υπουργού, Τ. Θεοδωρικάκου, άσκησαν αιρετοί στη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της ΚΕΔΕ -την πρώτη με επίκαιρη θεματολογία επί νέας σύνθεσης-, με τα βέλη προς τη Βασ. Σοφίας να εκτοξεύονται από κάθε παράταξη, τα πιο αιχμηρά δε..
από την προσκείμενη στη Ν.Δ.
Αν και οι εξαγγελίες του υπουργού Εσωτερικών για κατάργηση του «Φιλόδημου» και αντικατάστασή του με νέο πρόγραμμα έχουν προκαλέσει ανησυχία στους δημάρχους της χώρας, είναι οι χειρισμοί του υπουργού για τη στελέχωση του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) και για την ελληνική αντιπροσωπεία στο ευρωπαϊκό όργανο της Επιτροπής των Περιφερειών αυτοί που έχουν προκαλέσει πραγματικό θυμό. «Δεν είναι αυτοκράτορας, αλλά υπουργός Εσωτερικών. Να τις ανακαλέσει», είπε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ, Λ. Κυρίζογλου, αποτυπώνοντας και το κλίμα που υπάρχει σε μερίδα της πλειοψηφούσας παράταξης.

- από ρεπορτάζ του Στέργιου Ζιαμπάκα στην ΕφΣυν (ολόκληρο ΕΔΩ)