ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Δ. Αβραμόπουλος: Δεν διαθέτω προσωπικό λογαριασμό στην Ελβετία

Σκόπιμη διαστρέβλωση και σκευωρία καταγγέλλει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, απαντώντας στα περί εμπλοκής του στην υπόθεση Novartis με λογαριασμό στην Ελβετία, που όπως τονίζει, πρόκειται για τον φοιτητικό λογαριασμό του γιου του.
Aναλυτικά σε δήλωσή του, από το πολιτικό του γραφείο, αναφέρεται:
«Επειδή η σκόπιμη διαστρέβλωση.. και παραποίηση των αληθινών γεγονότων που συνδέονται με τον φοιτητικό λογαριασμό του γιου μου, τυγχάνει εκμετάλλευσης ως μέρος μιας άθλιας σκευωρίας, που ήδη κατέρρευσε, ως εκ του περισσού και διευκρινιστικά ενημερώνω ότι:
1. Δεν διαθέτω προσωπικό λογαριασμό στην Ελβετία παρά μόνον τον λογαριασμό μου στο Βέλγιο, όπου τα τελευταία πέντε χρόνια μου κατέβαλλαν τους μισθούς μου και κάλυπτα έξοδα διαβίωσης και υποστήριξης της οικογένειάς μου.
2. Το σύνολο των λογαριασμών μου και καταθέσεων έχουν δηλωθεί και έχουν ελεγχθεί. Και τα γνωρίζουν οι αρμόδιοι Εισαγγελείς, όπως ενόρκως κατέθεσε ο Εισαγγελέας Αγγελής στην Βουλή.
3. Όλα δείχνουν ότι αποτελεί και αυτή η φημολογία μέρος μιας απελπισμένης προσπάθειας μπροστά στην καθημερινά αποκαλυπτόμενη σκευωρία και την κατάρρευση της, η οποία απέτυχε στον ανίερο σκοπό της να συκοφαντήσει και να σπιλώσει κόμματα και πολιτικούς.
Όποιοι τυχόν επιμένουν να επαναλαμβάνουν συκοφαντίες εναντίον μου, διαπράττουν απλά αθλιότητες ανάξιες περαιτέρω απάντησης».