ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Λάππας

Αποχώρησε ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ Δημήτρης Λάππας μετά από 10 και πλέον χρόνια από τον μιντιακό όμιλο του Φαλήρου.
Ο συγκεκριμένος ρεπόρτερ είχε τραυματιστεί στο μάτι από χημικά που έριξαν τα ΜΑΤ κατά τη διάρκεια επεισοδίων, τον Μάρτιο του 2018, στη συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Σκουφά, στο Κολωνάκι (δείτε ΕΔΩ).  Ο Δημήτρης Λάππας ήταν..
εκείνος που είχε «αδειάσει» τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ Νίκο Στραβελάκη (δείτε ΕΔΩ) που είχε χαρακτηρίσει ως «πρώτη κινητοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση» τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας η οποία πραγματοποιήθηκε ενάντια στην κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, στο κέντρο της Αθήνας τον περασμένο Ιούλιο.
Σχετικά με την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ ο Δ. Λάππας έγραψε στο fb:

Κάθε κύκλος, ολοκληρώνεται στο σημείο από το οποίο άρχισε. Έτσι σήμερα, ολοκληρώθηκε και για μένα ένας κύκλος 10 και πλέον ετών, στον ΣΚΑΙ.
Έκανα φίλους (ξέρουν αυτοί ποιοι είναι) τους οποίους ευχαριστώ.
Δούλεψα με υπέροχους ανθρώπους τεχνικούς, όπου στην καθημερινότητα του δρόμου, είμαστε πάντα ο ένας δίπλα στον άλλον, τιμώντας όλοι μαζί, την επαγγελματική δεοντολογία.
Δεν φεύγω με πικρία, αφού θεωρώ τον ΣΚΑΙ κομμάτι της ζωής μου, με τα καλά και τα άσχημα.
Ωστοσο, επειδή η ζωη συνεχίζεται και δεν με θεωρώ ακόμη, γέρικο άλογο, ώστε να αποσυρθώ, σύντομα θα είμαι και πάλι στον δρόμο, από άλλο μετερίζι...