ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Ο ηλικιακός ρατσισμός της διοίκησης της ΕΡΤ...

Σε εμμονή τείνει να εξελιχθεί – αν δεν είναι ηλικιακός ρατσισμός, η δήλωση της διοίκησης της ΕΡΤ κάθε φορά που εμφανίζεται δημόσια οτι “Το ανθρώπινο δυναμικό (ενν της εταιρίας) ειναι σχετικά μεγάλης ηλικίας”! Το ανέφεραν εχθές στην πρώτη συνάντηση με τους δημοσιογράφους (ΕΔΩ), ενώ το είχαν επαναλάβει και στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής!
Πάντως την εκπομπή “10” με..
Τρέμη, Δελλατόλα, Κανέλλη, δεν τη λες και νεανική! Δεδομένου ότι είναι το πρώτο πράγμα που έκανε στη θητεία της η διοίκηση Ζούλα – Γαμπρίτσου! Και προς άρση κάθε παρεξήγησης, εννοούμε οτι πρόκειται για μια βαριά πολιτική εκπομπή, κλασικού παλιού στυλ, που απευθύνεται σε μεγάλα ηλικιακά κοινά! Αλλα και οι παρουσιαστές δεν είναι νέοι! Αυτό όμως δεν μπορεί να είναι επιλήψιμο!
Εν πάση περιπτώσει ας ορίσει η διοίκηση της ΕΡΤ τα ηλικιακά όρια, αλλά και τις εξαιρέσεις στον κανόνα για να ξέρουν και οι πολίτες τι εννοούν; Στο κάτω – κάτω και οι Ζούλας – Γαμπρίτσος δεν είναι πιτσιρικάδες (σαν τους μάνατζερ που προσλαμβάνει η Google ή το Facebook), έχουν τα χρονάκια τους!
Αν πάλι όλο αυτό γίνεται για να περάσει στα μαλακά η εθελουσία, μάλλον το κάνουν χειρότερο!...

- από το enimerosi24