ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Θα ξαναγράψει άρθρο για «Τα Νέα» ο Σημίτης;

«Για όλα φταίει ο Καραμανλής» είναι ο τίτλος του πρωτοσέλιδου της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ και όπως είναι φυσικό προκάλεσε αντιδράσεις.
 Και το άρθρο μπορεί μεν να σκεί κριτική στον Κώστα Καραμανλή  επικρίνοντας τη στάση που κράτησε στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών το 2004 για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ, αλλά...
σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό, ο τίτλος..
του πρωτοσέλιδου των ΝΕΩΝ "Για όλα φταίει ο Καραμανλής", δεν αποτελεί προσωπική του τοποθέτηση και του αποδίδει χαρακτηρισμούς που ουδέποτε έχει χρησιμοποιήσει.
Η διευκρινιστική δήλωση Σημίτη έχει ως εξής:
«Το σημερινό  μου άρθρο στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ έχει τίτλο «μια επιτυχία που δεν ολοκληρώθηκε» και αναφέρεται στη συμφωνία του Ελσίνκι. Προσωπικοί χαρακτηρισμοί για πολιτικούς, όπως εκείνος που αναφέρεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, μου ήταν πάντα ξένοι».
Μετά από αυτό, υπάρχει περίπτωση να ξαναγράψει άρθρο για ΤΑ ΝΕΑ ο Κ. Σημίτης; Εννοείται πως ναι... Κι αν όχι στα ΝΕΑ, σίγουρα στο ΒΗΜΑ!..