ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Την αποπομπή της Νίνας Κασιμάτη ζητά η ΝΔ για το «μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι»

«Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, έγραψε το σύνθημα "μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι". Η ενέργεια αυτή αποτελεί προσβολή όχι μόνο για την Αστυνομία αλλά και για την Δημοκρατία. Περιμέναμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει τη δημοκρατική ευαισθησία και να την αποδοκιμάσει. Καλούμε τον κ. Τσίπρα να αποπέμψει την κυρία Κασιμάτη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ». Με αυτή την..
ανακοίνωση αντέδρασε η ΝΔ στην ανάρτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Facebook, Νίνας Κασιμάτη, όπου αναπαρήγαγε το γνωστό σύνθημα κατά της αστυνομίας.
Θυμίζουμε ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ανάρτηση διαδικτυακού της φίλου για το λάθος της ΕΡΤ, η οποία είχε γράψει την Ντόρα Μπακογιάννη «βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ».
«Η διεύρυνση γκαζώνει, μπάτσοι, γουρούνια δολοφόνοι» σχολίασε χαρακτηριστικά η κ. Κασιμάτη για να τονίσει στη συνέχεια ότι αστειεύεται, γράφοντας: «Προφανώς αστειευόμουν κάνοντας μια επίκαιρη ρίμα αλλά η Ομάδα Αλήθειας καραδοκεί και σε διαλόγους μεταξύ φίλων ως ρουφιάνοι που είναι».
Οι αντιδράσεις είναι πολλές, κυρίως από τους συνδικαλιστές της ΠΟΑΣΥ οι οποίοι καταδίκασαν την ανάρτηση της βουλευτή του Β’ Πειραιά και απειλούν με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε, μέσω επιστολής, και στην ΠΟΑΣΥ εκφράζοντας την έκπληξη και τη λύπη της για την επιθετική ανακοίνωση.