ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Νίνα Κασιμάτη για το «μπάτσοι, γουρούνια»: Το συνεχίζουν για πολιτική σκοπιμότητα

Στο Open TV φιλοξενήθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη, της οποίας το σχόλιο κάτω από ανάρτηση στο facebook προκάλεσε σάλο και την οδηγεί στα δικαστήρια με τα αστυνομικά συνδικάτα. Γράφοντας «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» προκάλεσε αντιδράσεις με  αστυνομικούς να τη μηνύουν και την κυβέρνηση να ζητεί από τον Τσίπρα την αποπομπή της από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ..
«Από την πρώτη μου δήλωση έλεγα ότι λυπάμαι και για τη χρήση της φράσης και για την παρερμηνεία της. Δεν πρόκειται για ανάρτηση, ούτε για δήλωση. Ήταν απλά ένα σχόλιο, πείτε το σκωπτικό, αστείο, ό,τι θέλετε, ήταν σ' έναν άσχετο διάλογο που δεν είχε σχέση ούτε με επεισόδια ούτε με αστυνομική βία.
Αυτό που είπα πρώτα απ' όλα, είναι ότι τα δίκαια συνδικαλιστικά αιτήματα των αστυνομικών τα έχω στηρίξει στη βουλή και προ ενάμιση μήνα κατέθεσα αναφορά υιοθετώντας τα αιτήματα των αστυνομικών του Πειραιά.
Είναι μία ρίμα που γίνεται, ασχέτως αν υπάρχουν γεγονότα ή όχι. Από εκεί και πέρα το να χρησιμοποιείται αυτό, ενέχει και πολιτική σκοπιμότητα
Από την πρώτη στιγμή, είπα ότι λυπάμαι, μετά τους είπα και ρητά "συγγνώμη"» επεσήμανε μεταξύ άλλων η βουλευτής Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ.
-από το ethnos.gr