ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Γιατί παραιτήθηκε από το ΔΣ του ΠΣΑΤ ο Δήμος Μπουλούκος

Την παραίτησή του από το διοικητικό συμβούλιο του Πανελλήνιου Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου υπέβαλε προ ημερών ο δημοσιογράφος Δήμος Μπουλούκος.
Στην επιστολή παραίτησής του αναφέρει τους λόγους για τους οποίους αποχωρεί. Αναλυτικά:
"Αξιότιμε Πρόεδρε
Με την παρούσα επιστολή υποβάλλω την παραίτηση μου από το Διοικητικό Συμβούλιο του..
ΠΣΑΤ
Πριν από περίπου δύο χρόνια.. ζήτησα την ψήφο των συναδέλφων, οι οποίοι μου έκαναν την εξαιρετική τιμή να με εκλέξουν στη θέση του Γενικού Γραμματέα, έχοντας τους εξής στόχους: να προασπίσω το ρόλο και το κύρος των αθλητικών συντακτών, να βοηθήσω όσους συνάδελφους ήταν άνεργοι και να επιδιώξω μέσω δράσεων, να φέρω πιο κοντά τους αθλητικούς συντάκτες.
Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα αντιλαμβάνομαι ότι δεν μπορώ να προσφέρω τίποτα για την επίτευξη των συγκεκριμένων τριών στόχων. Στη ζωή έχω μάθει να δίνω μάχες, τις οποίες μπορεί να τις κερδίσω, αλλά γνωρίζω ότι μπορεί και να τις χάσω. Ωστόσο, από τη στιγμή που οι διαφωνίες μου για βασικά θέματα είναι περισσότερες από τις κοινές μας θέσεις, τότε ο πιο έντιμος δρόμος είναι αυτός της παραίτησης.
Θέλω να ζητήσω συγνώμη απ’ όσους με εμπιστεύτηκαν κι εγώ ενδεχομένως δεν κατάφερα να δικαιώσω τις προσδοκίες τους. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Δ. Σ. για τη συνεργασία που είχαμε και τέλος, να ζητήσω από τα μέλη του Συνδέσμου να συνεχίζουν να στηρίζουν τον Σύνδεσμο, γιατί χρειάζεται τη βοήθεια όλων!
Μετά τιμής
Δήμος Μπουλούκος
Μέλος ΠΣΑΤ"