ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Ο Χατζηνικολάου το... πρότεινε και εκείνος παραιτήθηκε δυο μέρες μετά

Ο Αντώνης Διαματάρης αποφάσισε τελικά να παραιτηθεί από υφυπουργός Εξωτερικών «με πόνο ψυχής», όπως αναφέρει στο κείμενο της παραίτησής του, κι έκανε αυτό που δύο μέρες πριν του το είχε... προτείνει ο Νίκος Χατζηνικολάου, στην εκπομπή του στον Real fm, την Τρίτη. Στην ίδια εκπομπή ο Χατζηνικολάου είχε καταφερθεί με έντονο τρόπο κατά του Νίκου Γεωργιάδη, επειδή ζήτησε την..
παραγραφή του αδικήματός του.
«Αν ο κ. Διαματάρης ήταν καθαριστής θα είχε αποπεμφθεί ή θα είχε καταλήξει και στη Δικαιοσύνη, όπως η καθαρίστρια με το απολυτήριο Δημοτικού», είπε και ανέφερε ότι δεν ευσταθεί ο ισχυρισμός του περί παρεξήγησης γιατί τον συγκεκριμένο τίτλο σπουδών τον είχε επικαλεστεί ο τέως υφυπουργός και σε συνεντεύξεις του. «Έκανε σκληρό φάουλ» είπε. Ένα φάουλ «για κόκκινη και όχι για κίτρινη κάρτα».
«Ο κ. Διαμαντάρης σκεπτόμενους το καλό της κυβέρνησης στην οποία μετέχει», πρόσθεσε, «καλά θα κάνει να στείλει ο ίδιος την παραίτησή του στον πρωθυπουργό και να μην αναμείνει την επιστροφή του από το εξωτερικό. Να στείλει την παραίτησή του και να αποχωρήσει ησύχως. Δεν μπορεί τα θέματα αυτά να κρίνονται στη χώρα με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Όταν δηλαδή είναι δικός μας ας γράφει ό,τι θέλει στο βιογραφικό, ας λέει ψέματα και ας τα μπαλώνουμε με δικαιολογίες. Και όταν είναι πολιτικός αντίπαλος να σηκώνουμε θόρυβο, να μιλάμε για την αριστεία και να καταγγέλλουμε».
- περισσότερα στο harddog EΔΩ