ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Τι άλλαξε ξαφνικά με τις διαφημίσεις τού Jumpo;

Ξαφνικά οι ελαφριές διαφημίσεις του Jumbo βάρυναν! Από τη Στανίση νονά, τον Ψωμιάδη Ζορό και τον Γαϊτάνο με το καμένο μαλλί από κερί της Ανάστασης, πέρασε σε μια διαφήμιση συγκινητική –και για κάποιους εδώ,στην Ελλάδα της ναυτοσύνης, σπαρακτική. Τέτοια είναι για τις οικογένειες των ναυτικών που βλέπουν τον ναυτικό-πατέρα τού ποντοπόρου να..
συνομιλεί με την οικογένειά του και να ακούει από το μικρό γιο του, μέσω του παλιού (ανύπαρκτου πια) ασύρματου, ότι «ο Άι Βασίλης μου πήρε μια πραγματική πυροσβεστική, εσύ που δεν μπορείς να έρθεις, τι μου πήρες;»
Οι εικόνες, με το πλοίο συνεχώς να κουνάει, τον πρώτο μηχανικό που τον ξυπνούν παραμονή Χριστουγέννων γιατί ο ασυρματιστής είχε πετύχει τη σύνδεση με την Ελλάδα, η λαχτάρα της συζύγου, η γλυκιά παιδική αφέλεια, η συγκίνηση του πατέρα, η καλά δοσμένη ατμόσφαιρα στο πλοίο «Μεγαλόχαρη», η φουρτουνιασμένη θάλασσα, φτιάχνουν ένα αποτέλεσμα επιβλητικό και εν τέλει διεισδυτικό.
- διαβάστε τη συνέχεια στο μπλογκ του Harddog EΔΩ