ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Αλυσίδα στήριξης για την Αλβανία

'Eκτακτη εκπομπή στην ΕΡΤ1

Η ΕΡΤ στηρίζει τον δοκιμαζόμενο αλβανικό λαό στις δύσκολες ώρες μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε το Δυρράχιο και τα Τίρανα.
Σε αυτό το πλαίσιο, σήμερα, Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 16.00, θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1 έκτακτη δίωρη εκπομπή με τη Μάριον Μιχελιδάκη και τη Ντένια Σαρακίνη. Από την Αλβανία, ο..
Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος σε αποκλειστική συνέντευξή του στην ΕΡΤ αναφέρεται στην πρωτοβουλία της Εκκλησίας της Αλβανίας να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση της ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες.
Οι τηλεθεατές μπορούν να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια καλώντας στο 14584 από σταθερό ή κινητό ή στέλνοντας μήνυμα στον ίδιο αριθμό, γράφοντας «Α». Η χρέωση είναι 3€ ανά κλήση ή SMS συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
Η γραμμή στήριξης θα ανοίξει κατά τη διάρκεια της εκπομπής και θα παραμείνει ενεργή μέχρι και τα μεσάνυχτα της Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019.
Στο στούντιο, άνθρωποι από όλους τους χώρους του δημόσιου βίου και εκπρόσωποι της αλβανικής κοινότητας στην Ελλάδα, μιλούν για τις επιπτώσεις του καταστροφικού σεισμού στην καθημερινή ζωή και την οικονομία της γείτονος χώρας και μεταφέρουν μήνυμα φιλίας μεταξύ των δύο λαών.
Σε ζωντανή σύνδεση, στην εκπομπή παρεμβαίνουν μεταξύ άλλων τα στελέχη της ΕΜΑΚ που συμμετείχαν στις επιχειρήσεις διάσωσης, ο διευθυντής του Αρσακείου Τιράνων Νίκος Φραντζής, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ που κάλυψαν τα γεγονότα και καλλιτέχνες και αθλητές από τις δύο χώρες. Η αρχισυνταξία είναι της Ολυμπιάδας Μαρίας Ολυμπίτη, η σκηνοθεσία του Μανώλη Παπανικήτα και η διεύθυνση παραγωγής της Αθηνάς Βάρσου.