ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

«Κοκκαλίνος ΙΙ» από τον Βηματοδότη

Ξαναθυμήθηκε τον... Κοκκαλίνο ο «Βηματοδότης» και επανήλθε αυτή την Κυριακή γράφοντας ξανά για τον Σωκράτη Κόκκαλη.
Ο επιχειρηματιας δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από την πένα του «Βηματοδότη» μετά και τα τελευταία επεισόδια στον «πόλεμο» με το νυν αφεντικό του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη με αφορμή τις εγκαταστάσεις στου Ρέντη (δείτε τον πολέμο ανακοινώσεων ΕΔΩ, ΕΔΩ  κι ΕΔΩ). Ο Βηματοδότης την προηγούμενη εβδομάδα..
χρησιμοποίησε μια υποτιμητική φράση του Κίτσου Τεγόπουλου («Κοκκαλίνος») για να αναφερθεί στον Σωκράτη Κόκκαλη κάνοντας λόγο για παράλογες διεκδικήσεις του επιχειρηματία.
Αυτή την Κυριακή και υπό τον τίτλο «Κοκκαλίνος ΙΙ» στο ΒΗΜΑ (ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη) ο Βηματοδότης έγραψε:
«Ο Κοκκαλίνος επιμένει στις παλιές του πρακτικές, παρότι προειδοποιήθηκε. Έβαλε τους εργαζόμενους, όπως έκανε παλαιότερα ο Κοσκωτάς να τον υπερασπιστούν, βρίζοντας όσους αναδεικνύουν τα ανομήματά του.
Ωστόσο, θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι η Ελλάδα θα ήταν απείρως καλύτερα χωρίς τα κόλπα και τις δραστηριότητές του. Την επιβάρυνε με τις λεόντειες προμήθειες του και τις σχέσεις εξάρτησης που επέβαλε σε όλους τους κρατικούς οργανισμούς. Και το πέτυχε, άλλοτε εκβιάζοντας κι άλλοτε δωροδοκώντας τους υπεύθυνους.
Σπαταλήθηκαν άπειροι πόροι για λογαριασμό του, που αφαιρέθηκαν από όλους εμάς, από τη χώρα και τις υποδομές της. Γι’ αυτό καλύτερα είναι να σιωπούν και αυτός και οι παρατρεχάμενοι του»
ΥΓ Υπενθυμίζεται ότι ο Κίτσος Τεγόπουλος και ο Σωκράτης Κόκκαλης ήταν φίλοι επί σειρά ετών. Μάλιστα ο Κόκκαλης δεν είπε κουβέντα όταν ο πρώην κολλητός του, τού την "έπεσε". Άλλοι άνθρωποι, άλλη εποχή, άλλη μπέσα.