ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Ο Μαρινάκης, ο Βηματοδότης κι ο «Κοκκαλίνος»

Ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από την πένα του Βηματοδότη μετά και τα τελευταία επεισόδια στον «πόλεμο» με το νυν αφεντικό του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη με αφορμή τις εγκαταστάσεις στου Ρέντη (δείτε τον πολέμο ανακοινώσεων ΕΔΩ , ΕΔΩ  κι ΕΔΩ).
Ο Βηματοδότης χρησιμοποίησε μια υποτιμητική φράση του ΚίτσουΤεγόπουλου για να αναφερθεί στον Σωκράτη..
Κόκκαλη κάνοντας λόγο για παράλογες διεκδικήσεις του επιχειρηματία. Συγκεκριμένα έγραψε ο Βηματοδότης:
Τούτες τις ημέρες θυμήθηκα για κάποιον λόγο τον… «Κοκκαλίνο» που έγραφε για κάποιο διάστημα ο συγχωρεμένος Κίτσος Τεγόπουλος, από τις στήλες της «Ελευθεροτυπίας», προς τον Σωκράτη Κόκκαλη.
Ηταν μικρά εύστοχα σχόλια που περιέγραφαν το ήθος και τη συνέπεια του ανδρός. Και βεβαίως έμειναν όλα αναπάντητα για να επιβεβαιωθούν στις μέρες μας. Το πόσο ζημιώθηκε ο ελληνικός λαός από τα κόλπα του Κοκκαλίνου με τον ΟΤΕ και τις υπερτιμολογημένες δημόσιες συμβάσεις το γνωρίζουν πλέον όλοι οι Ελληνες. Οπως γνωρίζουν και τα βάρη που συσσώρευσε στην πολιτική ζωή της χώρας σε κρίσιμες και καθοριστικές περιόδους.
Για τα παρόντα και τις παράλογες διεκδικήσεις του δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι. Οχι για τίποτε άλλο, αλλά απλούστατα γιατί δεν χρειάζεται. Ο κ. Κόκκαλης έλαβε πλήρεις και εμπεριστατωμένες απαντήσεις από τον Ολυμπιακό, που τον δόξασε παρότι φρόντισε να τον ζημιώσει.