ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019

«Πρέπει να πειστεί ο Παύλος να μην κάνει πολιτική από το facebook»

Έντονες αντιδράσεις εξακολουθεί να προκαλεί στον ΣΥΡΙΖΑ η απάντηση του Παύλου Πολάκη στα εις βάρος του παλαιότερα λιβελογραφήματα της Ειρήνης Αγαπηδάκη.
Ουδείς στην Κουμουνδούρου αμφισβητεί τη χυδαιότητα των αναρτήσεων της Ειρήνης Αγαπηδάκη, εκλεκτής του Κυριάκου Μητσοτάκη ως Εθνικής Συντονίστριας για τα Ασυνόδευτα Παιδιά (προσφυγόπουλα), αλλά..
και όλοι οργίζονται με τον ανεπίτρεπτο για την αριστερά τρόπο αντίδρασης του Παύλου Πολάκη, του οποίου, κατά τα λοιπά, δεν αμφισβητείται ούτε η σημαντική δουλειά του, ούτε η ακεραιότητα του.
Πρέπει να πειστεί ο Παύλος να μην κάνει πολιτική από το facebook” είπε χαρακτηριστικά στο Νews 24/7 στέλεχος της Κουμουνδούρου που δεν ανήκει στην εσωκομματική αντιπολίτευση.
Χαρακτηριστική των αντιδράσεων για τον Π. Πολάκη, πάντως, πέραν των αποστάσεων που έλαβε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Αλέξης Χαρίτσης, είναι η δημόσια τοποθέτηση του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Πάνο Λάμπρου, που αναφέρει τα εξής:
«Η αριστερά έχει το δικό της τρόπο, τις δικές της λέξεις, με βάση το αξιακό της φορτίο, να απαντά σε χυδαιότητες ή σε ακροδεξιές κορώνες. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να «δανειζόμαστε» από τον πολιτικό και ιδεολογικό μας αντίπαλο, λέξεις, φράσεις, σκέψεις, που διαιωνίζουν τα στερεότυπα και προσβάλουν βαθύτατα όχι μόνο τους ανθρώπους με ψυχικά προβλήματα, αλλά και όλους και όλες εμάς που παλεύουμε για την κατάργησή τους.
Υπό αυτή την έννοια θεωρούμε μη αποδεκτές τις δηλώσεις του Π. Πολάκη, ο οποίος απάντησε, πράγματι, σε χυδαιότητες με τρόπο που ασφαλώς δεν συνάδει με τις θέσεις, τις αρχές και τις αξίες της δικής μας αριστεράς. Άλλωστε, η ζωή, η αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα των αναπήρων, θεωρούνται από το κόμμα και τη Νεολαία μας αδιαπραγμάτευτα».
Νωρίτερα, ο Π. Λάμπρου, σε ανάρτησή του τόνιζε:
«Μου φαίνεται πράγματι αδιανόητο να "ψυχιατρικοποιούν" κάποιοι (δυστυχώς και από την αριστερά) την πολιτική αντιπαράθεση ή να απαντάς με αυτόν τον κακοποιητικό τρόπο σε άλλες κακοποιητικές δηλώσεις του πολιτικού σου αντιπάλου. Λες και δεν υπάρχουν άλλα επιχειρήματα, πολιτικά και ιδεολογικά. Λες και αν βρίσεις, αν ειρωνευτείς, αν χρησιμοποιήσεις απαξιωτικούς ή ιατρικούς όρους θα πείσεις, θα γίνεις αρεστός, μάγκας».
Στον Π. Λάμπρου, απάντησε ο Π. Πολάκης με δημοτικό άσμα και συγκεκριμένα την... Παπαλάμπρενα:
«Πως μούρθε αυτο το τραγούδι στο μυαλο ,δεν μπορω να καταλάβω..."Στου Παπα-ΛΑΜΠΡΟΥ την αυλή"  Ίσως γιατί εκπέμπει "αδιαπραγμάτευτες αρχές και αξίες "μιας βουκολικης ζωής που τα βασικά ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ειναι η καθάρια φύση ,η λεβεντιά και η ελευθερια... ...κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...».
-πηγή: news247