ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Αποχωρεί ο Απ. Δοξιάδης από «Τα Νέα»...

...εξαιτίας, λέει,  του «σταλινόμορφου δημοσιογραφίσκου» Δ.Ν. Μανιάτη!
- Ζητάει δημοσίως την απόλυση του δημοσιογράφου

Ο φιλελεύθερος «διανοούμενος» και κυβερνητικός (πλέον) αξιωματούχος Απόστολος Δοξιάδης έγραψε ένα κείμενο στο fb με τον τίτλο «Ανοικτή επιστολή στη διοίκηση της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ» με το οποίο δηλώνει ότι σταματά τη συνεργασία του με το φύλλο. Μέσω του κειμένου καλεί εμμέσως πλην σαφώς και δημοσίως τη διεύθυνση των Νέων ..
να αποπέμψει τον δημοσιογράφο της εφημερίδας Δημήτρη Ν. Μανιάτη επειδή σχολίασε αρνητικά στα σόσιαλ μίντια την «εθνική συντονίστρια για τα ασυνόδευτα» Ειρήνη Αγαπιδάκη.
Ο Απ. Δοξιάδης γράφει μεταξύ άλλων:
 «Η Ειρήνη είναι συνοδοιπόρος μου σε ένα ωραίο αγώνα, όπου με τιμά να συμμετέχω υπό τη δική της ηγεσία. Όσοι τη βρίζουν τη δουλειά τους κάνουν, και ας τους κρίνει ο καθένας όπως θέλει. Για όλους αυτούς νοιώθω παγερά αδιάφορος. Αλλά όταν της επιτίθεται με τον χυδαιότερο, αγοραίο, σεξιστικό τρόπο του, ο σταλινόμορφος δημοσιογραφίσκος των ᾽Νέων᾽, το παίρνω προσωπικά. Με το ίδιο το άτομο φυσικά δεν θα ασχοληθώ. Δεν χάνω αναίτια τον χρόνο μου. Δεν μου είναι όμως πλέον ανεκτό να δημοσιεύω τις απόψεις μου στην εφημερίδα που του δίνει επίσημο βήμα.
Λυπάμαι, φίλες και φίλοι στα ᾽Νέα᾽. Λυπάμαι για όσους διοικούν την εφημερίδα, που τους εκτιμώ και τους σέβομαι, αν δεν ανταποδίδω πλέον την τιμή που μου κάνατε καλώντας με να γράφω στις σελίδες σας. Αλλά διαλέγω προσεχτικά τις παρέες μου, και τα σπίτια που με καλούν. Θα ήταν ευχής έργον την ίδια επιλεκτικότητα να δείξει και η εφημερίδα, τιμώντας -αν μη τι άλλο- την ιστορία της».
 Για τον ίδιο λόγο την απόλυση Μανιάτη ζητάει και ο Γ. Προκοπάκης (πρώην διευθύνων της ΝΕΡΙΤ). Για το συγκεκριμένο έγραψε ο Δ. Μανιάτης στο fb:
 Μου λένε απ' το κοντρόλ πως τά 'τσουξε πάλι σήμερα ο Προκοπάκης- γνωστός για το φιάσκο της Δημόσιας Τηλεόρασης -και ζητάει για 50η φορά στην ιντερνετική του καριέρα την απόλυση μου από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για σχόλια μου σε τοίχους φίλους που αφορούν - όπως λέει και αποδίδει με την νοσηρή του φαντασία- την νέα Εθνική Συντονίστρια ασυνόδευτων. Προκοπάκη κράτα γερά. Να διοριστείς από την κυβέρνηση που γλείφεις είναι πια δύσκολο- δεν υπάρχουν και θέσεις. Μπορείς όμως το 2021, παράλληλα με τους εορτασμούς για την Εθνική Παλιγγενεσία να εορτάσεις ξεχωριστά τις φορές που ζήτησες να απολυθώ από τα αφεντικά μου (πιο παλιά απ' τον Ψυχάρη)