ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019

Κουβέντα και μπύρα με τους παραγωγούς του Sport24 Radio


Το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Νοεμβρίου ο αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός, Sport24 Radio 103,3 έκανε πράξη το σύνθημα “Ζήσε την Ομάδα σου” και χάρισε ένα διαφορετικό διήμερο στους ακροατές του.
Οι παραγωγοί του Sport24 Radio υποδέχτηκαν τους ακροατές τους στο Σπίτι της 24MEDIA. Για δύο ολόκληρες μέρες, το Σπίτι της 24MEDIA γέμισε μπάλα, κουβέντα..
για αθλητικά, γέλια, φαγητό, παιχνίδια, μπύρα και φυσικά Sport24 Radio 103,3.
Στο event οι ακροατές του Sport24 Radio έζησαν πολλές εκπλήξεις τόσο από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς όσο και από τους χορηγούς της εκδήλωσης που έντυσαν όμορφα το Σπίτι με δραστηριότητες. Είχαν την ευκαιρία πρωτίστως να μιλήσουν με τους παραγωγούς του Sport24 Radio, να παίξουν μαζί τους, να γελάσουν και να περάσουν όμορφες στιγμές.
Ο κόσμος του Sport24 Radio 103,3 έδειξε τεράστια ανταπόκριση στο event και μεγάλη προθυμία να μάθει περισσότερα για τους αγαπημένους του παραγωγούς. Ο Sport24 Radio 103,3 συνεχίζει με την υπόσχεση ότι θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις.