ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Εξελίξεις στον ΣΚΑΪ - Αποχωρεί διευθυντικό στέλεχος

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στον όμιλο του ΣΚΑΪ και στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας του συγκροτήματος του Φαλήρου, μετά την αποχώρηση διευθυντικού στελέχους. Το συγκεκριμένο στέλεχος, που δεν πρόλαβε να κλείσει χρόνο στον ομιλο του ΣΚΑΪ, είχε ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό τους αρμοδίους για την..
πρόθεσή του να αποχωρήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι συναινετικό, με τη συνεργασία να ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες και συγκεκριμενα στα τέλη Νοεμβρίου.
Συγκεκριμένα και όπως γράφει ο Αλ. Μίχας στο ethnos.gr το στέλεχος που αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ είναι η διευθύντρια επικοινωνίας και μάρκετινγκ του ΣΚΑΪ, Αμαλία Κυπαρίσση που είχε αναλάβει τα συγκεκριμένα καθήκοντα του Ομίλου ΣΚΑΪ τον περασμένο Απρίλιο στη θέση του Χάρη Γούλιου.
Η Αμαλία Κυπαρίσση, υπήρξε στο παρελθόν διευθύντρια επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (επί Βαρδινογιάννη) και εν συνεχεία ήταν στενή συνεργάτιδα του πρώην υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου της ΝΔ Θόδωρου Ρουσσόπουλου.