ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Δεν έχω ανάγκη κανένα κόμμα για να "χωθώ"

«Το τελευταίο πράγμα που θα είχα ανάγκη είναι ένα κόμμα για να "χωθώ"». Ετσι απαντάει ο Αντώνης Πανούτσος στα δηκτικά σχόλια (κανένας της ΝΔ δεν πάει χαμένος κλπ) για τον διορισμό του ως ειδικού συμβούλου στην ΕΡΤ (ΕΔΩ) σε συνδυασμό με το γεγονός οτι ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ (απέτυχε να εκλεγεί).
Ο Αντώνης Πανούτσος έγραψε..
για τον διορισμό του στην ΕΡΤ στα σόσιαλ μίντια παραθέτοντας ένα μινι σημείωμα για την δημοσιογραφική του πορεία. Ουδείς έχει αντίρρηση στα όσα γράφει ο δημοσιογράφος, καλό θα ήταν όμως να έλειπαν οι τελευταίες φράσεις-κλισέ που χρησιμοποιούν όλοι όσοι διορίζονται σε κάποιο δημόσιο οργανισμό...
Διαβάστε τι έγραψε ο Πανούτσος:
Ξεκίνησα το 1969 σαν βοηθός του Σπύρου Φαναριώτη στα Σημερινά. Εχω δουλέψει στην ΕΡΤ δύο φορές. Στην μία από τις δύο το 2002 όταν κάναμε το Tora, tora, tora την εκπομπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο που την θυμούνται ακόμα και σήμερα. Εχω δουλέψει στα μισά και βάλε ελληνικά Μέσα. Περιλαμβανομένου του ΔΟΛ, του Mega του Σκάι και του Alpha. Το τελευταίο λοιπόν πράγμα που θα είχα ανάγκη είναι ένα κόμμα «για να χωθώ».
Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια δημόσια τηλεόραση η οποία θα καλύπτει το κενό που αφήνουν τα ιδιωτικά κανάλια που δεν μπορούν να βγουν οικονομικά για εκπομπές και θέματα που δεν φέρνουν διαφήμιση.
Μετά από τόσα χρόνια δουλειάς, γνωρίζοντας όλο τον κόσμο, πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε.