ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Συγχαρητήρια στην ΕΦΣΥΝ από τα μικρόφωνα του ΣΚΑΪ!

Συγχαρητήρια με απρόβλεπτη προέλευση πήρε η Εφημερίδα των Συντακτών για το θέμα της σχετικά με τους διορισμούς διοικητών σε Νοσοκομεία. Τα εύσημα ήρθαν από τη συχνότητα του Σκάι fm, στην εκπομπή τού Νότη Παπαδόπουλου, πουσυνεχάρη ευθέως την εφημερίδα, και του Βασίλη Χιώτη, που αναγνώρισε την επιτυχία τού ρεπορτάζ:..

«Πρέπει να πω συγχαρητήρια στην Εφημερίδα των Συντακτών, διότι, λέει, "Οι διοικητές από το καλάθι των αρίστων", των αχρήστων θέλει να πει. Και πράγματι είναι ένα θέμα με την κυβέρνηση» ανέφερε ο Νότης Παπαδόπουλος, ενώ ο Βασίλης Χιώτης ανέλαβε να εξηγήσει: «Υπάρχει ένα ρεπορτάζ στην Εφημερίδα των Συντακτών που καταγράφει τους νέους διοικητές των Νοσοκομείων. Τα περιστατικά που καταγράφει, εφόσον είναι αλήθεια, που νομίζω ότι είναι, διότι φαίνεται ότι έχουν κάνει οι συνάδελφοι καλό ρεπορτάζ, (διαπιστώνουν ότι) στα νοσοκομεία έχουν διοριστεί πρόσωπα τα οποία δεν είναι μόνο κομματικές επιλογές –αυτό άντε και μέχρι ένα σημείο να το καταλάβω. Αλλά δεν μπορείς να βάζεις έναν άνθρωπο 80 χρονών να το διοικήσει».
Ο Νότης Παπαδόπουλος έκανε αναγωγή στο παρελθόν: «Κάναμε μεγάλη φασαρία όταν ο Πολάκης έβαλε στο νοσοκομείο Σαντορίνης έναν φίλο του που είχε βουλκανιζατέρ. Και το θεωρήσαμε απαράδεκτο, γιατί δεν μπορεί να κυβερνηθεί έτσι η χώρα. Δεν έβαλαν κανέναν από βουλκανιζατέρ απ' ό,τι είδα, αλλά τώρα οι αφισοκολλητές και οι στρατηγοί;».
Ο Βασίλης Χιώτης, προς ενίσχυση της κριτικής του για το θέμα, ανέφερε ως παράδειγμα ένα περιστατικό: «Στο Νοσοκομείο της Καστοριάς μπήκε ένας κουμπάρος του βουλευτή της Περιφέρειας. Και βγήκε και ο κουμπάρος και είπε, ‘‘εντάξει δεν είναι και εξ αγχιστείας συγγενής μου, κουμπάροι και παιδικοί φίλοι είμαστε’’. Κάτσε ρε φίλε, είσαι και βουλευτής, τι είναι αυτά που λες;».
- από το harddog