ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Τι σχεδιάζει ο Βαρδινογιάννης για τον Alpha...

...και τι θα γίνει με τους εργαζόμενους του ομίλου

Τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου θα ανακοινώσει και επισήμως η MOTOR OIL την απόκτηση του 100% των μετοχών του ALPHA και την αποχώρηση του Κοντομηνά απο την εταιρία.
Ποια λοιπον θα είναι η επόμενη ημέρα για το κανάλι; Τρία είναι τα σημεία αιχμής:
α) Στόχος της MOTOR OIL ειναι να εφαρμοστεί ένα σχέδιο ώστε ο..
ALPHA να γίνει ο πρώτος σταθμός από πλευράς τηλεθέασης. Το σχέδιο αυτό ακολουθεί την επένδυση ύψους 10 εκ ευρώ που ήδη υλοποιήθηκε στα στούντιο που χρησιμοποιεί ο ALPHA, ώστε αυτή τη στιγμή να χρησιμοποιεί τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό υψηλής ευκρίνειας που υπάρχει.
β) Η εκτίμηση των νέων ιδιοκτητών είναι ότι το προσωπικό του ALPHA είναι υψηλού επιπέδου και συνεπώς θα διατηρήσουν τη δομή ως έχει.
γ) Το γεγονός ότι η MOTOR OIL είναι πια ο μοναδικός μέτοχος του ALPHA δίνει τη σιγουριά στο προσωπικό ότι αποτελεί μέρος του ισχυρότερου οικονομικά ομίλου στην Ελλάδα. Αυτό υποκαθιστά την ανασφάλεια που υπήρχε λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων του ομίλου Κοντομηνά. Δεν υπάρχει αμφιβολία λοιπόν ότι αυτοί που χαίρονται περισσότερο από όλους για την ολοκλήρωση του deal είναι οι εργαζόμενοι στον ALPHA.

- πηγή: enimerosi24