ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Έφτασε το μήνυμα στον Τράγκα;

Τηλεφώνησε στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών ως ο «τσοπάνης από τη Βόρεια Ελλάδα» . Έτσι συστήθηκε ο ίδιος στον Αποστόλη της Ελληνοφρένειας –και δεν ήταν καθόλου πλάκα αυτό που ζήτησε στη συνέχεια. Πες του Τράγκα, παράγγειλε (προφανώς νομίζοντας ότι μιλάει σε κάποιον τηλεφωνητή ή υπάλληλο του Παραπολιτικά fm), ότι η κόρη μου έκανε αίτηση να καταταγεί στις Ειδικές Δυνάμεις της Αστυνομίας και να κάνει..
(ο Τράγκας) κάτι• ξέρει αυτός, θα καταλάβει.
Ο Αποστόλης άρπαξε την ευκαιρία και άρχισε τα δικά του. «Είναι ωραία η γκόμενα;» και τα σχετικά («για να ξέρουμε, αν έχει ωραίο πρόσωπο να μην της βάλουν κράνος» κ.λπ.) Άναψε ο άλλος: εγώ σου μιλάω σοβαρά και εσύ λες αυτά και εκείνα. Ώσπου, λόγο στο λόγο, βγήκε από τα ρούχα του, έξαλλος:
-Ρε, μαλάκας είσαι; Εσύ δεν βγαίνεις μπροστά μου, παραμέρισε. Πες στον Τράγκα αυτό που σου είπα.
Δεν ξέρουμε αν το μήνυμα έφτασε στον Γιώργο Τράγκα και πώς το εξέλαβε εκείνος. Το σίγουρο είναι ότι η Ελληνοφρένεια δεν έχει επηρεαστεί από την αλλαγή στέγης και κάνει ό,τι στην προηγούμενη: μιλάει, κριτικάρει, σατιρίζει ελεύθερα.\Και η συνεργασία των Παραπολιτικών με τους Ελληνοφρενείς συνεχίζεται απρόσκοπτα –τουλάχιστον μετά τους δυο πρώτους μήνες από τη έναρξή της.
- από το μπλογκ του  harddog