ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Ο Χάρρυ Κλυνν και οι αρετές των Ελλήνων...

Ανέκδοτο του αξέχαστου Χάρρυ Κλυνν:
Όταν ο Θεός δημιούργησε τα έθνη, έδωσε στο κάθε έθνος από δύο αρετές. Έτσι, έκανε τους Αμερικάνους τακτικούς και νομοταγείς, τους Γερμανούς αποφασιστικούς και μελετηρούς, τους Ιάπωνες εργατικούς κι υπομονετικούς. Για τους Έλληνες είπε «θα είναι έξυπνοι, τίμιοι και θα ψηφίζουν ΝΔ» Όταν τελείωσε τη..
δημιουργία του Κόσμου τον πλησίασε ο Αρχάγγελος Γαβριήλ και του είπε, «Κύριε, έδωσες σε όλα τα έθνη από δύο αρετές αλλά στους Έλληνες έδωσες τρεις. Αυτό θα τους κάνει πολύ ισχυρούς και θα διαταράξει τις ισορροπίες πάνω στη γη».
«Έχεις δίκιο Γαβριήλ», είπε ο Κύριος, «στάθηκα απρόσεχτος κι αυτή μου η απροσεξία θα κάνει τους Έλληνες να κυριαρχήσουν σε όλο τον κόσμο. Κάτι πρέπει να κάνω, αλλά δεν μπορώ να ανακαλέσω τις αρετές που τους έδωσα… Το βρήκα! Θα παραμείνουν και οι τρεις αρετές αλλά κάθε Έλληνας θα μπορεί να κάνει χρήση μόνο των δύο».
Κι έτσι κι έγινε. Αν ένας Έλληνας είναι τίμιος και ψηφίζει ΝΔ δεν είναι έξυπνος, αν είναι έξυπνος και ψηφίζει ΝΔ δεν είναι τίμιος κι αν είναι έξυπνος και τίμιος δεν ψηφίζει ΝΔ.


(το είδαμε στο fb της Αλ. Πλ.)