ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Μπογδάνος εναντίον Ελληνοφρένειας επειδή τον είπαν ρουφιάνο

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Kωνσταντίνος Μπογδάνος απάντησε με εξώδικο στην εκπομπή «Ελληνοφρένεια των Παραπολιτικών 90.1.
«Όπως πρόσφατα με ενημέρωσαν, στη ραδιοφωνική σας εκπομπή με τίτλο Ελληνοφρένεια στις 7-10-2019, που μεταδόθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1 FM ειπώθηκαν από εσάς τα εξής προσβλητικά..
και συκοφαντικά αναφερόμενα ευθέως στο πρόσωπό μου», γράφει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.
Και συνεχίζει παρακάτω με το απόσπασμα της εκπομπής (δεν το βάζουμε όλο):

Πώς μας ήρθαν όλα αυτά και πώς κάναμε όλους αυτούς τους συνειρμούς. Επειδή, από ό,τι φαίνεται, κυβερνάει η Νέα Ρουφιανοκρατία κι όχι η Νέα Δημοκρατία, βάζουμε μια τελεία εδώ, μένουμε στο ίδιο θέμα, αλλάζοντας παραστάσεις.
O βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, δεν ξέρω, εάν έχετε ακούσει, το πρωί υπάρχει κι ένα θέμα στην επικαιρότητα, ο Βουλευτής, λοιπόν, έκανε μια ανάρτηση το πρωί στο Twitter, επειδή προχθές τα επεισόδια που έγιναν μπροστά, από το άγαλμα του Τρούμαν στην πορεία που είχε το ΠΑΜΕ κατά της επίσκεψης του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών εδώ προς την Αμερικανική Πρεσβεία, κάποιοι πήγαν κι έριξαν μπογιά στο άγαλμα, υπάρχει, και μια σκηνή όπου ένας διαδηλωτής σηκώνει το πόδι και χτυπά με ένα πολύ θεαματικό τρόπο, φαντάζομαι την έχετε δει οι περισσότεροι, έναν αστυνομικό και στη Νομική έριξαν καπνογόνα, δακρυγόνα, αυτά που γίνονται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, και είναι πλάτη αυτός ο διαδηλωτής που χτυπά τον αστυνομικό, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος βγήκε σήμερα το πρωί και έδωσε τα στοιχεία του στην δημοσιότητα.
Εδώ το Κομμουνιστικό Κόμμα πρέπει να απαντήσει στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο πρέπει να λογοδοτήσει, όχι μόνο να απαντήσει, γιατί είναι αίτημα των καιρών, κάποτε το Κομμουνιστικό Κόμμα λογοδοτούσε παντού, σε Δικαστές, σε στρατοδικεία, στο Βασιλιά, πάντα στον Πρέσβη και τώρα στον Πρέσβη, ο Πρέσβης είναι μια διαχρονική αξία στην οποία πρέπει να λογοδοτεί το Κομμουνιστικό Κόμμα και θέτει συνεχώς ερωτήματα, γιατί βγήκε και σε δύο κανάλια ο Μπογδάνος σήμερα το πρωί και πρέπει να απαντήσει, το Κομμουνιστικό Κόμμα να απαντήσει γενικώς τί ήταν αυτός, εάν είναι δικός του, γιατί το έκανε και και και…

Γράφει λοιπόν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο εξώδικό του:
Είναι απολύτως κατανοητό ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα ραδιοφωνικής εκπομπής εξυπηρετούσε μια και μόνο σκοπιμότητα: την άνευ ορίων εξύβριση και συκοφάντησή μου. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί της ως άνω ραδιοφωνικής εκπομπής αναφέρονται κατ’ επανάληψη στο ονοματεπώνυμό μου, εξυβρίζοντας με και συκοφαντώντας με. Συνεπώς, το σύνολο του εν λόγω αποσπάσματος ραδιοφωνικής εκπομπής είναι άκρως προσβλητικό για την προσωπικότητα μου, καθώς εμπεριέχει ευθείες ύβρεις, διαστρέβλωση της αλήθειας σχετικά με κάποιες τοποθετήσεις μου και, εν γένει, κάθε παράγραφος του επιδιώκει τη συκοφάντηση μου.

- από το e-tetradio  / ολόκληρο το ρεπορτάζ ΕΔΩ