ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Tο «Βήμα» εγκαλεί τον Κυριάκο

Στο στόχαστρο ο Πιερρακάκης

Nέα κριτική σε μέλη της κυβέρνησης από την εφημεριδα ΤΟ ΒΗΜΑ η οποία την περασμένη Κυριακή έκανε λόγο για «σάπια μήλα» στην κυβέρνηση και ζητούσε ανασχηματισμό.
Αυτή τη φορά στο στόχαστρο βρέθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκος Πιερρακάκης, με τον «Βηματοδότη» να τον..
εγκαλεί ότι όλο τάζει και μέχρι τώρα δεν έχει κάνει τίποτε... Συγκεκριμένα γράφει το «Βήμα»:
“Ο Μητσοτακης δίνει χρόνο στους υπουργούς και είναι κατευναστικός στις μεταξύ τους διενέξεις  Ανεξαρτήτως πάντως της καλής διάθεσης που έχει με τους υπουργούς του, ορισμένοι κυριαρχούνται από την αγωνία της αναγνώρισης του έργου τους από τον Πρωθυπουργό. Εις εξ αυτών μάλιστα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκος Πιερρακάκης εχει ξεπεράσει τους πάντες και τα πάντα σε σημείο που πνίγεται στις εξαγγελίες του. Εχει ταξει ενα ψηφιακό μέλλον για τον καθένα μας. Με τη διαφορά οτι πέντε μήνες μετά ούτε το 112 (ευρωπαϊκός αριθμός κλήσης έκτακτης ανάγκης) δεν έχει ετοιμάσει. Κάποιος θα πρέπει να του μιλήσει για την έννοια του μέτρου”.
Πάντως τις προηγούμενες ημέρες ο Βηματοδότης εκθείαζε τον Κυριάκο Πιερρακάκη λεγοντας ότι με απόφασή του «μπαίνει ένα τέλος στη διαχρονική ταλαιπωρία των πολιτών να προσκομίζουν οι ίδιοι τα έγγραφα στις φορολογικές αρχές για ληξιαρχικά γεγονότα που τους αφορούν, όπως η γέννηση, ο γάμος, το σύμφωνο συμβίωσης, το διαζύγιο, ο θάνατος ή άλλες μεταβολές στην οικογενειακή τους κατάσταση».