ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019

Γκρίνια για Ζούλα - Γαμπρίτσο από στελέχη της ΝΔ

Δεν φθάνει η αντιπολίτευση που ασκείται στο δίδυμο Ζούλα – Γαμπρίτσου της ΕΡΤ από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα φιλικά του ΜΜΕ, εσχάτως δέχεται επιθέσεις και από το εσωτερικό της ΝΔ και ειδικότερα από την καραμανλική πτέρυγα! Για την ακρίβεια από την πρώτη ημέρα της τοποθέτησής τους ξεκίνησαν οι μουρμούρες, απλώς όσο περνάνε οι μέρες βρίσκουν και επιχειρήματα, από κει που μιλούσαν μόνο από καρδιάς. Είναι αλήθεια ότι οι..
πρώτες αντιδράσεις στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος καταγράφηκαν – πρωτίστως, με την τοποθέτηση Γαμπρίτσου και με το επιχείρημα ότι το γνωστό στέλεχος της τηλεόρασης υπηρέτησε την ΕΡΤ και επί Γιώργου Παπανδρέου... Δευτερευόντως μουρμούρα υπήρχε και για τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ζούλα που ανέλαβε θέση προέδρου.
Αυτό όμως που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι ότι ενώ αρχικά η γκρίνια ήταν ελεγχόμενη και δεν έβγαινε προς τα έξω, τώρα περνάει τις κλειστές πόρτες και φθάνει στα αυτιά του μιντιακού ρεπορτάζ!
Η κριτική λοιπόν δεν είναι κολακευτική για το δίδυμο της ΕΡΤ και επικεντρώνεται έως αυτήν τη στιγμή τουλάχιστον στην επιλογή προσώπων μπροστά απο τις κάμερες, καθως και σε ορισμένους συμβούλους… Στο στόχαστρο ομως ειναι και η μεγάλη εικόνα που διαμορφώνεται στην ΕΡΤ, δηλαδη η απουσία σοβαρών πρωτοβουλιών για την παραγωγή νέου προγράμματος, αλλά και εκπομπών, αφού εκτός απο το “10” όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα είναι αυτό που βρήκαν απο τους προηγούμενους!
- από το enimerosi24