ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Επιστρέφει ο Επενδυτής με τον Μιχάλη Ανδρουλιδάκη!

Ποιοι θα είναι στο δημοσιογραφικό επιτελείο

Ο «Επενδυτής» η πρώτη στην Ελλάδα Business & Politics εφημερίδα επιστρέφει και θα βγαίνει στα περίπτερα ως εβδομαδιαία έκδοση κάθε Σάββατο, με την υπογραφή του ίδιου δημιουργού Μιχάλη Ανδρουλιδάκη. Η σπουδαία εφημερίδα, που κυριάρχησε τις δεκαετίες 1990 κι 2000 και πέτυχε..
μεγάλες πωλήσεις, θα κυκλοφορήσει μετά τις γιορτές σε κοινή επανέκδοση με την εφημερίδα «Εξουσία».
Τα παραπάνω αναφέρει το iefimerida δίνοντας πανηγυρικό τόνο στην είδηση της επανέκδοσης ενώ συμπληρώνει πως «στο Δημοσιογραφικό Επιτελείο της νέας εφημερίδας θα βρίσκονται αρκετοί από τους δημοσιογράφους που συνέβαλαν στην εκδοτική της επιτυχία».
Η έκδοση, λέει, θα χρηματοδοτείται από ομάδα γνωστών επιχειρηματιών που… μεγάλωσαν με τον «Επενδυτή» ενώ τη δημοσιογραφική ευθύνη της επανέκδοσης θα έχει ο M. Ανδρουλιδάκης.

Θυμίζουμε πως η τελευταία(;) εκδοτική προσπάθεια του Μ. Ανδρουλιδάκη ήταν τον Σεπτέμβριο του 2014 όταν κυκλοφόρησε -αλλά δεν μακροημέρευσε, η κυριακάτικη εφημερίδα «Εξέλιξη» του. Βέβαια ως εκδότης της «Eξέλιξης» στην «ταυτότητα» εμφανιζόταν ο Νίκος Παπαδάκης ενώ ακολουθούσε το όνομα του Μιχάλη Ανδρουλιδάκη που κατείχε τη θέση του διευθυντή. Στην «Εξέλιξη», που βγήκε μόνο για πέντε εβδομάδες στα περίπτερα, υπήρχε ένθετος κι ο «Αυθεντικός Επενδυτής»...
Ο Μ. Ανδρουλιδάκης είχε δραστηριότητα και στο διαδίκτυο με δύο ιστοσελίδες ενώ τον Οκτωβριο του 2018 γέμισε αφίσες το κέντρο της Αθήνας που έκαναν λογο για «αδήλωτη και απλήρωτη εργασία» στα σάιτ του εκδότη..