ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Πάρτι στον τρίτο όροφο του ALPHA

Πάρτι στον τρίτο όροφο των εγκαταστάσεων του ALPHA (στην κάτω Κηφισιά που συστεγάζεται με το STAR) είχε στηθεί εχθές από νωρίς το μεσημέρι, με τη διευθύντρια ειδήσεων του καναλιού Άρτεμις Δήμου να κερνάει γλυκά για την πρωτιά του δελτίου τον Νοέμβριο.
Το δελτίο από Δευτέρα έως Κυριακή, με τον Αντώνη Σρόιτερ τις καθημερινές και τον..
Νίκο Μάνεση τα Σαββατοκύριακα, κατάφερε να κόψει πρώτο το νήμα, τόσο στο σύνολο όσο και στα δυναμικά κοινά.
Οι πανηγυρισμοί των δημοσιογράφων και των στελεχών της ενημέρωσης του σταθμού είναι δικαιολογημένοι, μιας και ο ανταγωνισμός είναι αδυσώπητος και οι διαφορές πια μεταξύ των δελτίων μικρές, με αποτέλεσμα η μάχη καθημερινά να είναι εξαιρετικά σκληρή.
Οι μικρές απώλειες σε ποσοστά τηλεθέασης μίας ημέρας μπορεί να κοστίσουν στο αποτέλεσμα του μήνα, όπως συνέβη εν προκειμένω στην περίπτωση του ΑΝΤ1 (το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου), που χάρισε την πρωτιά στον ALPHA ο οποίος του άρπαξε την μπουκιά από το στόμα.
Για αυτό και η έμπειρη Άρτεμις Δήμου δεν εφησυχάζει καμία στιγμή, γνωρίζοντας ότι ο αγώνας είναι μαραθώνιος. - από το enimerosi24