ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

O οδοντίατρος των reality νέος πρόεδρος της Τεχνόπολης

Στη θέση της αποπεμφθείσας Κατερίνας Γκαγκάκη
Ο οδοντίατρος που λατρεύει η σόουμπιζ, Κωνσταντίνος Δέδες, ανέλαβε την προεδρία της πολιτιστικής σημαίας του Δήμου Αθηναίων, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, μετά την έξοδο της Κατερίνας Γκαγκάκη εξαιτίας της συμμετοχής της στη φαιδρή εκπομπή του Λιάγκα, στο Σκάι, που.. διακωμωδούσε σεξιστική επίθεση σε φοιτήτρια στο ΑΠΘ.
Η παρουσίαση του εορταστικού προγράμματος του Δήμου Αθηναίων ήταν η αφορμή παρουσίασης του υπό τη νέα του ιδιότητα. Για πολλούς ήταν λογικό - ως αντιπρόεδρος της Τεχνόπολης ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων κ. Κωνσταντίνος Δέδες προήχθη σε πρόεδρο μετά το ολίσθημα της προκατόχου του.
Αν και πολλοί λένε ότι υπήρξαν δεύτερες σκέψεις, κρούσεις σε άλλα πρόσωπα όχι απαραίτητα εκλεγμένα στη δημοτική παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη αλλά με κύρος και εμπειρία στον πολιτισμό, τελικά πρυτάνευσε η λογική, ο αντιπρόεδρος να προαχθεί σε πρόεδρο.
Ανατρέχοντας στο σύντομο βιογραφικό του στη σελίδα της παράταξης του Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα Ψηλά» με το ιστορικό του, διαβάζεις στο τέλος ότι «υπήρξε ο οδοντίατρος των μεταμορφώσεων στη τηλεοπτική εκπομπή Your Face Sounds Familiar του ΑΝΤ1, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ο οδοντίατρος στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, στη στήλη αισθητικών βελτιώσεων».