ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Αιμοδοσία από την ΕΤΕΡ

Με κεντρικό σύνθημα “ Αίμα μόνο για όλους ” η Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στο νοσοκομείο Αγ. Σάββας την Τετάρτη 04-12-2019 από τις 09:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.
Η ΕΤΕΡ με τη πρωτοβουλία της αυτή αναδεικνύει για άλλη μία φορά το μήνυμα πως το δώρο της ζωής δεν μπορεί και δεν πρέπει να.. υπόκειται σε καμία λογική φυλετικού ή ταξικού διαχωρισμού. Με πνεύμα αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και ενότητας, καλούμε όλα τα μέλη μας αλλά και όσους πολίτες το επιθυμούν, να προσφέρουν δέκα λεπτά από τη ζωή τους, δίνοντας αίμα μόνο… για όλους.
Το αίμα δεν μπορεί να παρασκευαστεί εργαστηριακά και ούτε υποκαθίσταται από άλλο υλικό, προσφέρεται μόνο από υγιείς δότες. Η αναζήτησή του, την τελευταία στιγμή, προκαλεί πρόσθετο άγχος και αγωνία. Για το λόγο αυτό σε καλούμε να γίνεις εθελοντής αιμοδότης και παρακαλούμε να διαβάσεις την ακόλουθη ενημέρωση.
Το αίμα δεν μπορεί να παρασκευαστεί εργαστηριακά και ούτε υποκαθίσταται από άλλο υλικό, προσφέρεται μόνο από υγιείς δότες. Η αναζήτησή του, την τελευταία στιγμή, προκαλεί πρόσθετο άγχος και αγωνία.