ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τα πάντα έχουν ένα όριο

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με προσωπική του δήλωση τόνισε πως όσα αναφέρει εναντίον του ο μιντιακός όμιλος της 24Media «είναι ψευδή» και ζητά να υπάρξει άμεση ανάκληση των γραφόμενων και των λεγόμενων ενώ οι αρμόδιοι θα πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη.
Ο Δ. Γιαννακόπουλος δήλωσε συγκεκριμένα:
"Τα πάντα έχουν ένα όριο. Ο Όμιλος 24Media το.. ξεπέρασε την Παρασκευή 29/11 κατασυκοφαντώντας με άρθρα του τον Παναθηναϊκό και εμένα προσωπικά χρησιμοποιώντας κατάφωρα ψέματα και κατάπτυστες ύβρεις. Σήμερα- τρεις μέρες μετά- και ενώ όλοι οι φίλαθλοι παρακολουθούν την πέρα από κάθε λογική και δεοντολογία συνέχιση της παράνομης, αήθους και πλήρως ατεκμηρίωτης επίθεσης εις βάρος μου μέσω και του ραδιοφώνου αυτού, θεωρώ υποχρέωσή μου να λάβω επίσημη θέση αποκαθιστώντας πλήρως την αλήθεια.
Όσο και να πιστεύω πως υπάρχουν «δημοσιογράφοι» οι οποίοι εμμονικά, μεροληπτικά και με εμπάθεια ασκούν αυτό που θα έπρεπε να είναι λειτούργημα, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ζήτησα από οποιονδήποτε στον άνω Όμιλο την απομάκρυνση οποιουδήποτε. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ήρθα σε επαφή με οποιονδήποτε αρμόδιο/συνεργάτη/εκπρόσωπο του εν λόγω Ομίλου αιτούμενος να απολυθεί δημοσιογράφος. ΔΙΑΨΕΥΔΩ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των ισχυρισμών των δημοσιευμάτων ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΛΙΒΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΣΤΑ ΟΣΑ ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ, άλλως ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΑΙΤΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.
Ως εδώ."