ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

«Αριστεία» και στην Πρόνοια

Παρά τον σάλο που προκλήθηκε λόγω του ξεσαλώματος των... άριστων τοποθετήσεων στις διοικήσεις των δημόσιων νοσοκομείων μέχρι και το αμφισβητούμενο βιογραφικό του υφυπουργού Εξωτερικών, η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, υπογράφει ακόμη μία «άριστη» σύνθεση διοικητικού.. συμβουλίου, αυτή τη φορά στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Δικηγόροι, οικονομολόγοι, μηχανικοί, ακόμη και... τραγουδιστές αναλαμβάνουν να διοικήσουν ένα κέντρο που δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2016 από τη συγχώνευση τριών δομών παιδικής προστασίας και υποστήριξης ατόμων με αναπηρία. Συγκεκριμένα, του παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας (τέως Ορφανοτροφείο Αρρένων Λαμίας), του Παραρτήματος ΑμεΑ Φθιώτιδας (τέως Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Φθιώτιδας) και του Παραρτήματος ΑμεΑ Ευβοίας (τέως Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Ευβοίας).
Οπως διαβάζουμε στο ΦΕΚ 4451/21.11.2019, στο διοικητικό συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος ορίζονται οι εξής:
◼ Στη θέση του προέδρου ο Δημήτριος Δρακάκης, δικηγόρος στο επάγγελμα, με αναπληρωτή τον Πολύβιο Κασιδόπουλο, ελεύθερο επαγγελματία, ο οποίος κατά δήλωσή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook είναι ιδιοκτήτης μπαρ και τραγουδιστής-μουσικός.
◼ Αντιπρόεδρος Α΄ ορίζεται ο Περικλής Λουκάς, οικονομολόγος στην ιδιότητα, με αναπληρωτή τον Σωτήριο Κάλλη, ελεύθερο επαγγελματία.
◼ Αντιπρόεδρος Β΄ τοποθετείται ο Σπυρίδων Ποταμιάς, ηλεκτρολόγος μηχανικός στο επάγγελμα και αναπληρωτής ο χημικός Ευάγγελος Κατσαρός.
◼ Τακτικά μέλη ορίζονται η Αναστασία Τζέλα (δικηγόρος) με αναπληρωτή τον συνταξιούχο Χρήστο Παπιώτη, η Ιουλία Στίγκα (στο ΦΕΚ δεν αναφέρεται η ιδιότητά της!), με αναπληρώτρια τη φιλόλογο Αγγελική Τσούτσικα, ο Αθανάσιος Αθανασιάδης ως εκπρόσωπος του Κέντρου, με αναπληρώτρια τη Θωμαή Παπαθανασίου, και η Βασιλική Λάσπη ως εκπρόσωπος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) και αναπληρώτρια την Κωνσταντίνα Τσώνου.

- διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ της Διαλεκτής Αγγελή στην ΕφΣυν ΕΔΩ