ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Πολιτική και δημοσιογραφία στην εποχή των fake news

Συζήτηση με τον Σταύρο Θεοδωράκη στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Όταν στην εποχή της κρίσης όλα είναι φτηνά και στην εποχή του διαδικτύου όλα είναι εύκολα,
το γρήγορο αποτέλεσμα είναι τα fake news.
Ο επικεφαλής του Κινήματος «Το Ποτάμι» και δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης συνομιλεί..
με 4 δημοσιογράφους/εκπροσώπους των παραδοσιακών και νέων Μέσων στην Κύπρο και διαδικτυακά σε ζωντανή σύνδεση με τους φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία». Τον παραδοσιακό Τύπο εκπροσωπεί ο Κώστας Βενιζέλος (Ο Φιλελεύθερος), την τηλεόραση η Έλλη Κοτζαμάνη (ΑΝΤ1), τον ψηφιακό κόσμο ο απόφοιτος του Μεταπτυχιακού προγράμματος Γιώργος Καφκαλιάς (www.offsite.com.cy, της Digital Tree e-Publishers) και το ραδιόφωνο ο Μάριος Πούλλαδος (Ράδιο Πρώτο). Συντονίζει η δημοσιογράφος και ακαδημαϊκή υπεύθυνη του ΜΠΣ «Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία» Σοφία Ιορδανίδου.
Στη συζήτηση μπορούν να συμμετέχουν διαδικτυακά πολίτες από την Κύπρο και την Ελλάδα, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο εδώ. (http://www.ouc.ac.cy/web/guest/event)
Τη συζήτηση, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2018, στις 13.00 στο Εργαστήριο Ηλεκτρονικής Μάθησης και Πολυμέσων του ΑΠΚΥ στα Λατσιά (1ος όροφος, Λεωφόρος Γιάννου Κρανιδιώτη, 33, 2200 Λατσιά, Λευκωσία | τηλ. 00357-22-411600), διοργανώνει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου με το περιοδικό «δημοσιογραφία».