ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Οι κακιούλες της Αθηναΐδας για την ΕΡΤ

Ήταν φορτωμένο το ραδιοφωνικό Σαββατοκύριακο της Αθηναΐδας Νέγκα στα Παραπολιτικά 90,1. Έβγαλε δυο δίωρα μόνη, χωρίς τον παρτενέρ της, τον Χρήστο Φερεντίνο, που έλειψε προσκεκλημένος του Συλλόγου Ηπειρωτών του Βούπερταλ στο τριήμερο φεστιβάλ τους. Η Νέγκα κράτησε σε καλό επίπεδο το ενδιαφέρον της εκπομπής. Είναι λίγοι οι ραδιοφωνικοί.. παραγωγοί που θα μπορούσαν να μιλάνε για 120 λεπτά χωρίς να κουράζουν και η Αθηναΐδα έδειξε ότι έχει αυτό που χρειάζεται το ραδιόφωνο: αμεσότητα και λόγο που δεν σε αφήνει αδιάφορο.Ουσιαστικά χωρίς θέμα, αλλά με θεματάκια από τα παράξενα της επικαιρότητας, με πολύ λίγα διαφημιστικά διαλείμματα, με μόνο ένα σύντομο δελτίο ειδήσεων και με μουσικά κομμάτια που δεν «έπαιζαν» ολόκληρα αλλά χρησιμοποιούνταν ως χαλιά πάνω στα οποία μιλούσε, κράτησε ενδιαφέροντα τα δίωρα. Στα οποία η συνεισφορά του Χρήστου Φερεντίνου ήταν μια περίπου πεντάλεπτη τηλεφωνική επικοινωνία από τη Γερμανία.
Έξυπνος ο λόγος της Αθηναΐδας, με καλή εκφορά, σε κρατούσε στη συχνότητα, έστω και με κακιούλες σαν και αυτές που η ραδιοφωνική παραγωγός είπε το Σάββατο για τους εργαζόμενους της ΕΡΤ και τις διεκδικήσεις τους οι οποίες, εν πολλοίς, διαψεύστηκαν από την ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ.
Βέβαια, υπήρχε στην εκπομπή και ένα κομμάτι αντιπολιτευτικού πολιτικού λόγου -σχόλια και καρφώματα-, προφανώς για την απαραίτητη σύμπλευση με την πολιτική του σταθμού σε μια τακτική α λα ΣΚΑΪ . Από τον οποίο η Αθηναΐδα αποχώρησε πρόσφατα, μαζί με τον Βαγγέλη Περρή με καυστικές ειρωνείες για τον σταθμό του Φαλήρου.

- από το harddog-sport