ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Κωστόπουλος προς Αντωνιάδου: Eλάτε με σχέδιο για τη ΣΣΕ

Επιστολή προς την Πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ,  Μαρία Αντωνιάδου απέστειλε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Α.Ε., Βασίλης Κωστόπουλος. Στην επιστολή καλείται η πρόεδρος της Ενωσης  να υποβάλει σχέδιο Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας μεταξύ ΕΡΤ Α.Ε. και ΕΣΗΕΑ, που να περιλαμβάνει όλες τις κατά την άποψή της ρυθμίσεις που περιλαμβάνουν τους όρους και τις συνθήκες εργασίας των.. δημοσιογράφων. Αναλυτικά η επιστολή:
«Σε συνέχεια των όσων σας αναφέραμε το απόγευμα της Δευτέρας 7 Μαΐου 2018, κατά τη συνάντησή μας στο Ραδιομέγαρο, σας καλούμε μέχρι την προσεχή Δευτέρα 14 Μαΐου 2018, να υποβάλετε στο γραφείο του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ σχέδιο Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας μεταξύ ΕΡΤ Α.Ε. και ΕΣΗΕΑ, που να περιλαμβάνει όλες τις κατά την άποψή σας ρυθμίσεις που περιλαμβάνουν τους όρους και τις συνθήκες εργασίας των δημοσιογράφων.
Ύστερα από εξέταση της προαναφερόμενης πρότασής σας, η διοίκηση της ΕΡΤ Α.Ε. θα προωθήσει άμεσα τις ενδεικνυόμενες ενέργειες για την υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας».