ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μόνο ο Φιλελεύθερος με στηρίζει

Το σημερινό άρθρο του προέδρου της ΝΔ και τι γράφει το enimerosi24

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς φωστήρας στο μιντιακό ρεπορτάζ για να γνωρίζει ότι η έκδοση της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» είχε στόχο τη στήριξη του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ενώ δεν προκαλεί έκπληξη η ικανοποίηση του προέδρου του κόμματος από τα όσα δημοσιεύει καθημερινά η εφημερίδα.
Αντίθετα προκαλεί εντύπωση η άποψη Μητσοτάκη για τον υπόλοιπο Τύπο. Ο πρόεδρος της ΝΔ στο στενό του κύκλο διατυπώνει εσχάτως το παράπονο ότι η μόνη εφημερίδα που τον στηρίζει είναι..
  ο Φιλελεύθερος και προφανώς για αυτό επέλεξε να παρέμβει με άρθρο σήμερα από τις σελίδες του.
Μαθαίνοντας τα όσα λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης το enimerosi24 επικοινώνησε με στελέχη που βρίσκονται κοντά του και διατύπωσε το ερώτημα γιατί αφήνει απ’ έξω τις εφημερίδες της δεξιάς παράταξης, όπως η «Καθημερινή», ο «Ελεύθερος Τύπος» και η «Δημοκρατία» αλλά και τις εφημερίδες ιδιοκτησίας ή επιρροής του Βαγγέλη Μαρινάκη. Η απάντηση ήταν πως όλες αυτές οι εφημερίδες μπορεί να ασκούν σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, αλλά δεν προβάλλουν και κυρίως δεν κολακεύουν στο βαθμό που ο ίδιος επιθυμεί τον αρχηγό της ΝΔ… Όποτε ο ίδιος θεωρεί ότι καμία εφημερίδα πλην του Φιλελεύθερου δεν αποτελεί σύμμαχο του στην προσπάθεια του να κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

Αν πάντως είναι έτσι όπως τα πιστεύει ο πρόεδρος της ΝΔ τότε τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά, αφού η μόνη εφημερίδα που όπως λέει τον στηρίζει κινείται σε πολύ ρηχά νερά, κυκλοφοριακά.