ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Υποκλίσεις...

Οταν η Γιάννα έκανε «πλάτες» στον Κάρολο και την Καμίλα

Το σύνολο του πολιτικού κόσμου βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο μετά των συζύγων, αλλά και πολλοί επιχειρηματίες, φορείς που συνδέονται με τη Βρετανία, εφοπλιστές κ.λ.π. για το επίσημο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του Καρόλου και της Καμίλα ο Προκόπης Παυλόπουλος.
Οι πιο «πιπεράτες» πληροφορίες προέκυψαν από τη Γιάννα Αγγελοπούλου που προσκάλεσε πριν από το δείπνο τον Κάρολο και την Καμίλα στην οικία της.. Την πρόσκληση της κ. Αγγελοπούλου, που ήρθε από το Λονδίνο αποκλειστικά και μόνο για την επίσκεψη του πρίγκιπα της Ουαλίας και σήμερα στη Μ. Βρετανία, αποδέχθηκε ο Κάρολος, λέγοντας: «Στο Προεδρικό θα είναι πολύ επίσημα».
****
Ο Κάρολος όντως επισκέφθηκε την κ. Αγγελοπούλου στην κατοικία της, μετά τις συναντήσεις που είχε με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία, για ένα ελαφρύ σνακ -σάντουιτς, καφέ και κέηκ.
Αλλωστε, η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα έχουν μακρά ιστορία, καθώς όπως αποκάλυψε η κ. Αγγελοπούλου το ζεύγος έβρισκε «καταφύγιο» από τα αδιάκριτα μάτια στην λονδρέζικη κατοικία της πριν επισημοποιηθεί το διαζύγιο του Καρόλου με την Νταϊάνα και ο πρίγκιπας νυμφευθεί την δούκισσα της Κορνουάλης.
****
Η Γιάννα Αγγελοπούλου εμφανίστηκε στο Προεδρικό Μέγαρο φορώντας μια καρφίτσα στο πέτο, δώρο του πρίγκιπα Καρόλου. «Λίγοι φοράμε τέτοια καρφίτσα» είπε. Η κ. Αγγελοπούλου φυσικά υποκλίθηκε στον πρίγκιπα Κάρολο όταν συναντήθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως και η Μαριάνα Βαρδινογιάννη.Μια χαλαρή υπόκλιση έκανε η Μαρέβα στον πρίγκιπα, αλλά  την μεγαλύτερη έκανε ο Πάνος Καμμένος στον… Αρχιεπίσκοπο.

- από ρεπορτάζ του Νίκου Χασαπόπουλου στο vima