ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Πλεονάζον προσωπικό είναι ο ίδιος ο Μητσοτάκης

"Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για πλεονάζον προσωπικό σε νοσοκομεία και ΕΡΤ. «Πλεονάζον» πολιτικό προσωπικό είναι ο ίδιος. Θα «απολυθεί» στις εκλογές. Ίσως και νωρίτερα. Ας καταλάβει, επιτέλους, ότι κανένας άνθρωπος δεν περισσεύει." Αυτό έγραψε στο Twitter ο υπουργός Νίκος Παππάς, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφορικά με τον.. ρόλο της δημόσιας τηλεόρασης αλλά και τις αλλαγές που θα κάνει η ΝΔ όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας..
****
Ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon TV ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, Φαίη Μαυραγάνη, η οποία θα συνεχίσει να βάζει τη σφραγίδα της στην ενημέρωση για τα επόμενα δυο χρόνια. Η εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» εμπλουτισμένη και ανανεωμένη θα συνεχίσει να προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο…
****
Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς έρχεται στο Ραδιόφωνο 24/7 και στο News247.gr. Μετά από 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας, ο Θοδωρής Κολυδάς, θα υπογράφει την πρόγνωση της ημέρας για τον Καιρό σε ολόκληρη  την Ελλάδα και στον κόσμο. Κάθε μέρα ζωντανά, στην πρωινή ζώνη στο Ραδιόφωνο 24/7 και στο μεσημεριανό magazino, συντονιστείτε στους 88,6 FM για… Δελτίο Καιρού με ονοματεπώνυμο.
****
To 19ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφόρησε την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018,με ραδιοτηλεοπτικό ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, θέματα κοινωνικά, εκπαιδευτικά, πολιτιστικά και μ’ ένα μεγάλο αφιέρωμα στην Eurovision. Στο νέο τεύχος, οι αναγνώστες ενημερώνονται για τον 63ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, με πληροφορίες για τους δύο Ημιτελικούς, καθώς και για τον Τελικό, τους οποίους μεταδίδει η ΕΡΤ απευθείας από τη Λισαβόνα της Πορτογαλίας.