ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Το μυστικό της Γιάννας

Ποιο νομίζετε ότι είναι το μυστικό που ενώνει τη Γιάννα Αγγελοπούλουμε τον πρίγκιπα της Ουαλίας και διάδοχο του βρετανικού θρόνου Κάρολο; Η Γιάννα φιλοξενούσε συχνά στο πολυτελές σπίτι της στο Λονδίνο τον Κάρολο και την Καμίλα Πάρκερ, πολύ προτού επισημοποιηθεί η σχέση τους και εκδοθεί το διαζύγιό του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.
Το αποκάλυψε η ίδια στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε στο Προεδρικό ο  Πρ. Παυλόπουλος, θέλοντας να..
δείξει με αυτόν τον τρόπο πόσο καλά γνωρίζει το πριγκιπικό ζεύγος του Ηνωμένου Βασιλείου. Τόσο καλά που η Γιάννα ήρθε στην Αθήνα από το Λονδίνο μόνο και μόνο για να τιμήσει, όπως έλεγε, τον Κάρολο και την Καμίλα.
Ετσι ο Κάρολος δεν της χάλασε το χατίρι και όταν η Γιάννα τον κάλεσε την Τετάρτη το απόγευμα για ένα... cup of tea (with cookies) στο σπίτι της στη Φιλοθέη (αυτό που μοιάζει λόγω σχήματος με διαστημόπλοιο), πήρε την Καμίλα και της έκανε επίσκεψη. Βέβαια αναστάτωσε λιγάκι τη γειτονιά με τις αστυνομικές δυνάμεις που περικύκλωσαν την περιοχή, αλλά, πώς να το κάνουμε, τσάι είναι αυτό με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου.
- από τον Βηματοδότη