ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

23-25 Μαΐου οι εκλογές στον ΕΔΟΕΑΠ

Ο κύβος ερρίφθη. Στη σημερινή συνεδρίασή του το Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ αποφάσισε οι εκλογές να διεξαχθούν στις 23, 24 και 25 Μαΐου, με πολλά σκοτεινά σημεία και τις φανερές πλέον μαχαιριές να κορυφώνονται, αναδεικνύοντας επιμέρους τακτικές και στοχεύσεις στις πλάτες χιλιάδων ασφαλισμένων.
Όλα δείχνουν ότι, τελικά, οι πιέσεις από την πλευρά της κυβέρνησης και των συνδικαλιστών που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ έπιασαν… τόπο, αφού ο πρόεδρος του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ) αναγκάστηκε να συναινέσει στο να οριστεί ημερομηνία εκλογών μπροστά στο φόβο ορισμού νέας διοίκησης αν ξεπερνιόταν το 6μηνο που θέτει ο (το Νοέμβριο) ψηφισμένος νόμος για τον ΕΔΟΕΑΠ. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημερινό Δ.Σ. οι Γκανάς (ΕΠΗΕΑ) και Νεστορίδης (ΕΣΗΕΜΘ), πρότειναν οι εκλογές να γίνουν μια βδομάδα αργότερα, αλλά η πλειοψηφία Καρούτζου επέμεινε για 23-25 Μαΐου.
Έτσι, ο Οργανισμός οδηγείται σε 15 μέρες σε μια εκλογική διαδικασία, η οποία θα διεξαχθεί σε ένα εξαιρετικά θολό τοπίο, με πολύ κεντρικά ζητήματα να παραμένουν ακόμα σε εκκρεμότητα.
- από το asfalistiko.gr (το πλήρες ρεπορτάζ ΕΔΩ)